loading

WORKSHOPS CONCERTFOTOGRAFIE

Informatie Collapse

Voorverkoop
70,00
Datum
DI 28 MEI 2013
Open
18:00
Start
18:30
Verwacht Einde
22:00

Cursus concertfotografie in De Kroepoekfabriek. Word zelf popfotograaf en maak rockende foto’s! Concertfotografie, dat is natuurlijk heel tof! Maar niet altijd een gemakkelijke opgave. Donkere zalen en druk bewegende muzikanten maken het er niet eenvoudiger op. In de workshop ‘How to make your photos ROCK’  ga je onder begeleiding van professioneel popfotograaf Megin Zondervan aan de slag om te gekke live foto’s te leren maken. In de lessen komen zaken aan bod zoals hoe om te gaan met podiumlicht, het vastleggen van dat ene geweldige moment, wat te doen met photoshop en hoe een mooie selectie te maken. Uiteraard gaan we fotograferen en ga je aan de slag in de te gekke zaal van de Kroepoekfabriek met een live band waarbij je direct geholpen wordt en tips krijgt tijdens het fotograferen! Geef je dus snel op voor deze workshop en maak ook ‘rocking foto’s’!

Deze workshops vinden zoals gezegd plaats in de zaal van De Kroepoekfabriek en worden verzorgd door fotograaf Megin Zondervan. Zij is afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, richting Digitale Fotografie. Haar fotografische wortels liggen in de popwereld, waar in zij inmiddels ruime ervaring heeft in concertfotografie en ook onder meer al een behoorlijk tijd actief is als hoofdredacteur van de VPRO’s 3voor12/Zuid-Holland.

De workshops Concertfotografie vinden plaats gedurende zeven weken, op dinsdagavonden op 28 mei, 4, 11, 18, 25 juni en 2 en 9 juli 2013. De geplande tijden zijn: voor  beginners van 18.30 tot 20.00 uur. En voor gevorderden van 20.30 tot 22.00 uur. Ben je 18 jaar of jonger, dan zijn de vroegere groepen sowieso een aanrader. Voor deelnemers die al beter/goed bekend zijn met (concert)fotografie, is de gevorderden cursus geschikt. Iedere workshopreeks kost 70 euro (dat is het totaalbedrag voor de zeven weken). Betaling kan per pin, iDeal/website of contant. Let op, voor de workshops Concertfotografie is een eigen camera (bij voorkeur een spiegelreflex) vereist. Er zijn per groep (vroeg of laat) een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij nemen dan binnen twee weken contact met je op over de verdere inschrijving, betaling, etc.

Schrijf je hieronder in!

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event