loading

WORKSHOPS ZANG

Informatie Collapse

Voorverkoop
70,00
Datum
DI 28 MEI 2013
Open
18:00
Start
18:30
Verwacht Einde
22:00

De workshop ZANG is een gloednieuwe toevoeging aan de Kroepoek Academie. Vanaf 28 mei start er een groep beginners (om 18.30 uur) en een groep gevorderden (20.30 uur). Hou jij van zingen? Meld je dan vooral aan en doe mee!

In een groep van ongeveer tien andere muziekliefhebbers maak je kennis met verschillende zangtechnieken. Deze pas je meteen toe tijdens het zingen van verschillende popsongs, waarbij je aan de piano word begeleid. Dit proberen we meerstemmig! Plezier in het (samen) zingen en uitdaging gaan hand in hand. In 6 lessen werken we toe naar een eindpresentatie. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom.

Beginners:
Je houdt van zingen, maar je zingt voornamelijk thuis onder de douche? Kom dan naar de cursus en ontmoet andere zangfanaten! We behandelen de basistechnieken van het zingen: houding, ademhaling, ademsteun en articulatie. Zo krijg je niet alleen meer zelfvertrouwen en ervaring in het zingen, maar verbeter je ook je techniek.

Gevorderden:
Zing je regelmatig? Misschien heb je zelfs wel eens les gehad? Ook gevorderde zangers hebben veel profijt van het doorlopen van de basistechnieken van het zingen: ademhaling, ademsteun en houding. Vaak passen ze deze nog niet (bewust) toe. Daarom starten we de cursus met deze technieken. Afhankelijk van het niveau en tempo van de groep behandelen we aansluitend extra onderwerpen, zoals: de stand van het strottenhoofd, twang en belt.

Docent:
Maaike den Dunnen studeerde jazz-zang (Master of Arts) aan het Rotterdams Conservatorium en aan de University of Music and Performing Arts (Graz, Oostenrijk). Ze zong op podia in heel Europa (o.a. North Sea Jazz Festival), werkt als zangdocent in haar eigen lespraktijk en volgde drie jaar de opleiding Docent Muziek. Maaike geeft met veel plezier les in de stijlen pop en jazz.

Info: www.maaikedendunnen.com

De workshops Zang vinden plaats gedurende zeven weken, op dinsdagavonden op 28 mei, 4, 11, 18, 25 juni en 2 en 9 juli 2013. De geplande tijden zijn: voor  beginners van 18.30 tot 20.00 uur. En voor gevorderden van 20.30 tot 22.00 uur. Ben je 18 jaar of jonger, dan zijn de vroegere groepen sowieso een aanrader. Voor deelnemers die al meer ervaring hebben met zang, omdat je misschien al zangles hebt gehad, is de gevorderden cursus geschikt. Iedere workshopreeks kost 70 euro (dat is het totaalbedrag voor de zeven weken). Betaling kan per pin, iDeal/website of contant.

Er zijn per groep (vroeg of laat) een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij nemen dan binnen twee weken contact met je op over de verdere inschrijving, betaling, etc.

Schrijf je hieronder in!

DANGERZONE
Volgende event