loading

X-POSURE: FOR REAL THIS TIME

Informatie Collapse

Deur
GRATIS
Datum
VR 10 JUN 2022
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde

De Kroepoekfabriek organiseert sinds 2018 het showcasefestival X-Posure. Het showcasefestival is een onderdeel van een traject vol met workshops waarin talenten zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Dit traject wordt afgesloten met een showcase waarin zij aan een jury bestaande uit vakmensen, partijen uit de muzieksector en programmeurs, laten zien wat ze in hun mars hebben. X-Posure is de perfecte plek om nieuw, lokaal talent te ontdekken!

X-Posure 2022 is omgedoopt tot X-Posure: For Real This Time. Het programma bestaat dit keer uit artiesten van vorige edities die terugkeren voor een échte live-ervaring. Door de pandemie hebben de deelnemers van de afgelopen twee X-Posure edities in De Kroepoekfabriek geen kans gehad om voor live publiek te spelen. Om hen de volledige X-Posure beleving te bieden zijn zij dit jaar uitgenodigd om nog een keer mee te doen, maar dan for real this time.

Op vrijdag 10 juni zie je dan ook bijna alle acts van de afgelopen 2 jaar X-Posure voorbij komen. Van 19:30 tot 23:00 staan artiesten binnen allerlei genres op het podium, van singer-songwriters en rappers tot bands en multi-instrumentalisten. Er bij zijn? Entree is gratis!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event