loading

X-POSURE SHOWCASE [UITGESTELD]

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 5.50
Datum
ZA 4 APR 2020
Open
12:30
Start
13:00
Verwacht Einde
17:00
Tickets kopen

N.a.v. van de maatregelen omtrent het coronavirus wordt uit voorzorg de X-Posure showcase op 4 april verplaatst. Deze datum wordt nader bepaald en zal gecommuniceerd worden zodra dit bekend is.

Ben jij die leergierige, nieuwe podiumkunstenaar en op zoek naar een podium voor jouw talent? Wordt het hoog tijd dat de wereld kennis maakt met jouw talent? Dan is showcase festival X-Posure misschien wel wat voor jou!

Wat is X-Posure?
Na het succes van vorig jaar keert X-Posure ook dit jaar weer terug als showcase festival. Op zaterdagmiddag 4 april is De Kroepoekfabriek dé place to be voor talenten die de volgende stap willen zetten en professionals uit het werkveld willen imponeren! De zaal zal gevuld zijn met familie, vrienden maar ook met mensen uit de industrie die misschien nog wel op zoek zijn naar een act voor hun feest, evenement of festival. Kortom, X-Posure is dé plek om jezelf te laten zien en wie weet ga je na afloop wel naar huis meer nieuwe boekingen in je zak.

Voorafgaand krijgt iedere geselecteerde act meerdere workshops aangeboden zodat we er zeker van zijn dat ze vol zelfvertrouwen het podium bestijgen. Zo wordt er gewerkt aan podium  presentatie en wordt de showcase gefinetuned met een professional. Ook is er nog een generale repetitie in De Kroepoekfabriek waar de showcase doorgelopen kan worden.

Meedoen?
Te gek! Er zitten wel een paar voorwaarden aan vast:
– Jij bent ouder dan 12 jaar, en als je met een groep komt zijn je groepsleden dat ook. Er is geen maximumleeftijd;
– Je hebt een act waar geen dieren in voorkomen;
– Je bent beschikbaar op zaterdagmiddag 4 april;
– Je bent enthousiast en leergierig en klaar om De Kroepoekfabriek op zijn kop te zetten;

Let op! Deelname aan X-Posure is helemaal gratis! De op deze pagina weergegeven ticketprijs is enkel voor bezoek aan de showcase. Denk aan familie en vrienden die willen komen kijken.

Inschrijven t/m 31 januari 2020 door onderstaand formulier in te vullen. Zijn er meer dan 10 aanmeldingen? Dan selecteren we 10 acts op basis van motivatie!

Je kunt je helaas niet meer inschrijven.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event