loading

XLG, CRACCAT & CRACKLING LEAVES

LOKALE BANDCOMMUNITY ORGANISEERT SHOWAVOND

Informatie Collapse

Deur
GRATIS
Datum
VR 27 JAN 2023
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Pop
70's

Op vrijdag 27 januari staat er aanstormend talent op het podium van De Kroepoekfabriek! Maarliefst 3 jonge, lokale bands staan op de line-up deze avond, want we mogen genieten van de punkrock van Craccat, de 70’s band of the future XLG en de Poprock covers van Crackling Leaves. De heren van XLG hebben net hun eerste EP uitgebracht, en de leden van Craccat en Crackling Leaves zijn hard bezig om hun eerste album uit te brengen. Hoe dat moet gaan klinken? Dat hoor je op vrijdag 27 januari in De Kroepoekfabriek! 

Band Community
De 14-jarige Summerjay Duvall is bezig om  in deze regio een community op te bouwen van jonge muzikanten. Deze community bestaat uit een aantal bands uit de regio die samenwerken om optredens te vinden, en muzikanten onderling uit te wisselen voor optredens. Een aantal van deze bands was vroeger al betrokken bij Open Studio Vlaardingen.

XLG
XLG is het nieuwe oud: De ’70’s band of the future’! De muziek is ook gebaseerd op de rock n roll 70’s, maar bevat ook invloeden van Jack White. De band kwam in 2019 bij elkaar en begon met het spelen van covers. Dat voelde niet goed, dus zijn ze begonnen eigen materiaal te schrijven. In augustus 2022 hebben ze hun eerste EP uitgebracht: “Rosalina”. Deze is nu te beluisteren op alle streaming platforms. Eerder stonden ze al op de podia van Cultuurhuis Delft en de Koornbeurs.

Crackling Leaves
De jonge muzikanten van Crackling Leaves spelen een mix tussen covers en eigen geschreven werk, met een grote liefde voor Poprock. Ze zijn hard bezig met hun eerste album. Daarnaast waren ze betrokken bij Open Studio Vlaardingen & Open Studio Delft en stonden ze al in De Koornbeurs en in Cultuurhuis Delft!

Craccat
Craccat is ontstaan uit een groep vrienden op de middelbare school, die hier regelmatig optraden. Ze maken een mix van rock, punk en pop en hebben al opgetreden bij De Koornbeurs en Cultuurhuis Delft!

Informatie

Deur
GRATIS
Datum
VR 27 JAN 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
Pop
70's

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event