loading

YUNG INTERNET + RENS, JAÏR & OME UNCLE + JONG LOUIS

KNALLENDE, ENERGIEKE HIPHOP UIT DE HOOFDSTAD

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.50
Deur
€ 15.00
Datum
VR 13 OKT 2023
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen

Op vrijdag 13 oktober komt Damsko naar Vlaardingen! Met Yung Internet, Rens, Jaïr & Ome Uncle & Jong Louis hebben we een vette line-up vol energie uit de hoofdstad.

Yung Internet

Yung Internet maakt naar eigen zeggen al muziek sinds het begin der tijden. Deze Amsterdamse hiphopformatie, momenteel bestaand uit Yung Mau en DJ Hyperlink debuteerde eind 2014 met hun EP genaamd J.O.B.S. De terugkerende lijn in de tracks is de sociale mediacultuur waar iedereen zich op een bepaalde manier wel terug in weet te vinden.

Sindsdien worden er aan de lopende band nummer en albums gedropt, waarvan het laatste album ‘De Rechtszaak’ begin dit jaar uitkwam.

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, neemt het liefst alle risico’s. Ze houden niet aan genres vast en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe.

Het vunzigste trio uit Amsterdam is een notoire sensatie. Tijdens de energieke, passievolle en volledig bezwete live shows bouwen zij een unieke band op met het publiek en weten ze daarmee elke zaal voor zich te winnen. Met volledige overgave, stuwende producties en pakkende zanglijnen is het trio een gegarandeerde festival sloopact. Verwacht te lachen, te zweten en bovenal al je zorgen te vergeten.

Daarbij zorgt RJO voor een constante stroom aan nieuwe muziek, videoclips en tourvideo’s. De ambitie, de droom en het doel is om de beste live-act van de Benelux te worden. 3voor12, AT5 en het Parool schreven al eerder over de onmiskenbare chemie en de belofte staat dat de groep nog grote sprongen gaat wagen.

Jong Louis

Jong Louis aka Jong Vloei is een rapper, producer maar vooral gekke glijer uit Amsterdam. Hij deed al talloze releases met gerespecteerde artiesten, waaronder Spacekees, Ray Fuego en Donnie.

Het lijkt maar niet op te houden, althans niet vanzelf. Vloei zijn songs worden gekenmerkt door een nodige dosis van luxe, humor en energie. Deze Amsterdammer schaamt zich niet om toe te geven dat hij slechts één keer per week deelneemt aan een Vrijmibo, overtallig geniet van (yuppen)feestjes en graag oog ‘kont’act 😉 maakt.

Dit bleef niet onopgemerkt, want in 2021 linkte Jong Louis met de legendarische producer Bas Bron, ook wel bekend als Fatima Yamaha of de producer van de Jeugd van Tegenwoordig. Deze samenwerking liep vrij vlug uit de hand, met de Geniepig Feestje EP als resultaat. Deze EP smaakte naar meer en de 2 heren begonnen te werken aan Jong Louis zijn debuutalbum. ‘Klusjesman, Het Album’ verscheen in september 2022.

Line-up

Collapse
Yung Internet
Yung Internet

Yung Internet maakt naar eigen zeggen al muziek sinds het begin der tijden. Deze Amsterdamse hiphopformatie, momenteel bestaand uit Yung Mau en DJ Hyperlink debuteerde eind 2014 met hun EP genaamd J.O.B.S. Sindsdien worden er aan de lopende band nummer en albums gedropt, waarvan het laatste album 'De Rechtszaak' begin dit jaar uitkwam. 

Collapse
Rens, Jaïr & Ome Uncle
Rens, Jaïr & Ome Uncle

Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, neemt het liefst alle risico’s. Ze houden niet aan genres vast en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe. De ambitie, de droom en het doel is om de beste live-act van de Benelux te worden. 3voor12, AT5 en het Parool schreven al eerder over de onmiskenbare chemie en de belofte staat dat de groep nog grote sprongen gaat wagen.

Collapse
Jong Louis
Jong Louis

Jong Louis aka Jong Vloei is een rapper, producer maar vooral gekke glijer uit Amsterdam. Hij deed al talloze releases met gerespecteerde artiesten, waaronder Spacekees, Ray Fuego en Donnie. Het lijkt maar niet op te houden, althans niet vanzelf. Vloei zijn songs worden gekenmerkt door een nodige dosis van luxe, humor en energie. Deze Amsterdammer schaamt zich niet om toe te geven dat hij slechts één keer per week deelneemt aan een Vrijmibo, overtallig geniet van (yuppen)feestjes en graag oog 'kont'act ;) maakt.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event