loading

ZOMERTERRAS: CAPTAIN PEACOCK

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 5 AUG 2017
Open
18:00
Start
20:30
Verwacht Einde

“Zou het niet leuk zijn om écht leuke liedjes uit onze jeugd te gaan spelen die je regelmatig op de radio hoort maar bijna nooit live?” Dat was de vraag die werd gesteld en het antwoord was: “Ja, goed plan!” Dus op zaterdag 5 augustus kan je die nummer dus ook daadwerkelijk zien én horen bij Captain Peacock.

Het hield in dat  Agnes (bas/zang),  Frits (drums) en  René en Michel (gitaren/toetsen/zang) op zoek gingen naar nummers van eind jaren ’70 tot midden jaren ’80. Precies de periode dat Captain Peacock de afdeling ‘damesondergoed’ en ‘herenkleding’ van Grace Bros. draaiende moest houden in de comedy ‘Are You Being Served?’.  Een bandnaam was dus snel gevonden!

Een aantal nummers wordt redelijk origineel gehouden en andere worden flink verbouwd of samengevoegd tot medleys. Dat levert een originele set op met heel herkenbare muziek en evenveel verrassende wendingen.

 

Dit concert vindt plaats op het Zomerterras en wordt mede mogelijk gemaakt door De Kroepoekfabriek. Het Zomerterras is het gratis toegankelijke stadsfestival van Vlaardingen. Kijk voor meer informatie op zomerterras.nl

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event