loading

ZOMERTERRAS: GLOW

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 11 AUG 2017
Open
18:00
Start
19:00
Verwacht Einde

GLOW zie je dit jaar ook op het Zomerterras! De KF’s eigen hiphopavond gaat keihard de buitenlucht in op vrijdag 11 augustus.

Dit jaar staat de act Individuals op het podium van het Zomerterras om GLOW te vertegenwoordigen. Deze Vlaardingse heren zijn al vanaf het begin betrokken bij GLOW, je kunt ze gerust de ruggengraat van het evenement noemen. Individuals is een collectief dat net een jaar bezig is met muziek, maar met meerdere tapes en een goed ontvangen clip hebben ze al heel sterk laten zien wat ze kunnen. De individuele krachten van de leden gecombineerd zorgen altijd voor een verfrissende sound waarop je niet stil kunt zitten. Na keiharde shows in Amsterdam, Rotterdam en uiteraard Vlaardingen laten ze nu het Zomerterras een stukje proeven van een veelbelovende en opkomende groep.

 

Dit concert vindt plaats op het Zomerterras en wordt mede mogelijk gemaakt door De Kroepoekfabriek. Het Zomerterras is het gratis toegankelijke stadsfestival van Vlaardingen. Kijk voor meer informatie op zomerterras.nl

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event