loading
Uit-
verkocht

Zomerterras met o.a. Friends of the Family en The Suspenders

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
VR 5 AUG 2016
Open
17:00
Start
17:00
Verwacht Einde
Dit keer geen programma in De Kroepoekfabriek, maar lekker op het Zomerterras in Vlaardingen! Op vrijdag 5 augustus wordt het zomerterras weer geopend door The Suspenders tijdens de vrijdagmiddagborrel. Geniet van het onvervalste KF programma tijdens het Zomerterras met Fan-Attic!, Bolt & The Swamp en Friends of the Family! Niet alleen zijn wij terug te vinden in de programmering van het Zomerterras, maar ook achter de bar (Zomer Kroe), extra lief zijn dus. 
The Suspenders 
Deze twee broers hebben hun jarenlange droom in de zomer van 2015 eindelijk verwezenlijkt: samen op pad als een akoestisch duo. Jaar 1 was een vliegende start met optredens door de gehele regio. Van kroeg naar theater, van achtertuin tot woonkamer, overal stelen zij de harten van het publiek. Neem jezelf niet te serieus is hun motto en dat werkt aanstekelijk. Maak wat meer lol in je leven en vergeet even alles. Daar zorgen deze strak geklede mannen voor!

Fan-Attic!
Toen vorig jaar, na 10 jaar lief en leed gedeeld te hebben, de bassist besloot te stoppen met actief muziek maken leek de band ten dode opgeschreven. Een dolenthousiaste beginnende bassist en vriend van de band, wilde fungeren als AED en waagde de sprong in het diepe. Na iets meer dan een half jaar is Fan-Attic! weer klaar om het podium te bestormen. Tijdens een optreden neemt de band je mee op een muzikale tijdreis, waarbij muziek van nu en ‘gouwe ouwe’ met een hoog meezing- en meeswinggehalte elkaar in rap tempo afwisselen.

Bolt & The Swamp
Waarom zou je moeten kiezen tussen een onstuitbare kracht en een onbeweeglijk object? Het Rotterdamse Bolt & The Swamp People overrompelt de luisteraar als een bliksemstoot, om vervolgens met heerlijk zompige grooves te beklijven. Deze jonge kliek vrije vogels laat zich inspireren door vertakkingen als blues, gospel en sixties rock. Verknocht aan pure rootsliedjes in de trant van The Band, CCR en Sam Cooke, maar dan met de dwingende cadans van een locomotief.

Friends of the Family
Friends of the Family is de naam die zeven samengeraapte muzikanten ooit aan hun Haags-/Rotterdams folkcollectief gaven, maar kan inmiddels gerust een tegen levensstijl aangrenzende beweging genoemd worden. De tijd waarin de elfmansformatie in spé hun eerste shows in no-time uit de grond ‘moest’ stampen lijkt een eeuwigheid geleden. Ondanks dat dit de laatste maanden van 2012 betreft. Beïnvloed door met name de Amerikaanse en Engelse folkscene reist het gezelschap stad en land af om de in het hart gesloten vrijheid op het publiek te doen overslaan.

Friends of the Family

 

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event