loading

ZOMERTERRAS: POTENTIAL CRIMINAL

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 12 AUG 2017
Open
18:00
Start
20:30
Verwacht Einde

We kennen een rijmpje en dat gaat zo:

Pleur rap als fundament in een blender met funk, rock en soul
Mix het, schenk het, en proef Potential Criminal

De band Potential Criminal heeft haar krachten gebundeld in Arnhem medio 2011. Vanaf daar hebben de muzikanten door de jaren heen hun talenten laten zien op o.a. het Tour de France festival en zijn ze het voorprogramma van Typhoon geweest. De band is voornamelijk Engelstalig, maar hun Nederlandse moedertaal gooit diversiteit in het repertoire.

Buiten het feit dat er veel wordplay en punchlines in de teksten zitten, wordt er ruimte gemaakt voor storytelling. Elke tekst omschrijft meningen en ervaringen, maar geven je de vrijheid van eigen interpretatie. Dit wordt muzikaal aangedikt door de rest van de band, bestaande uit een gitarist, bassist, pianist en vrouwelijke drummer. Schrik niet als 1 van de bandleden naar voren stapt en een eigen verse rapt of als het publiek erbij betrokken wordt!

 

 

Dit concert vindt plaats op het Zomerterras en wordt mede mogelijk gemaakt door De Kroepoekfabriek. Het Zomerterras is het gratis toegankelijke stadsfestival van Vlaardingen. Kijk voor meer informatie op zomerterras.nl

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event