loading

ZOMERTERRAS: THE DALTONS

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 4 AUG 2017
Open
18:00
Start
20:30
Verwacht Einde

The Daltons zoeken al tien jaar naar de mooiste songs van het Woodstock-tijdperk om die op eigen wijze tot uitvoering te laten komen. na een sabbatical zijn ze weer helemaal terug met een dikke show op het Zomerterras op vrijdag 4 augustus.

Vanuit de traditionele op rhythm-and-blues gebaseerde akkoordenschema’s worden blues-, rock- en soul-klassiekers van legendarische iconen in het voortdurend variërende repertoire opgenomen, waarbij een enkele uitzondering zo wordt bewerkt dat het er uitstekend bij past en voor wat geplande verwarring bij het publiek zorgt. Ze speelden in vele muziekcafés en stonden steevast in de jaarlijkse bigband-programmering van Irish Pub ‘Paddy Murphy’s’ in Rotterdam. De band is een toetsenist rijker geworden wat de muzikale mogelijkheden nog verder heeft vergroot. Het vijftal wordt gedreven door de liefde voor en het maken van muziek. Met de afwisselend subtiele tot krachtige gitaarsolo’s en meerstemmige zangpartijen is de band na een sabbatical van een jaar voor het eerst weer ‘back in business’ op de openingsavond van het Zomerterras.

 

Dit concert vindt plaats op het Zomerterras en wordt mede mogelijk gemaakt door De Kroepoekfabriek. Het Zomerterras is het gratis toegankelijke stadsfestival van Vlaardingen. Kijk voor meer informatie op zomerterras.nl

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event