loading

ZONDAGMIDDAG LIVE: THE MAYBELLENES

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 3 APR 2016
Open
17:00
Start
17:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

ZONDAGMIDDAG LIVE – DE HOFNAR ETEN & DRINKEN

De Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw muzikaal project: Zondagmiddag Live combineert muziek, shoppen en gezellig iets eten. Vanaf februari 2016 programmeert De KF op tien achtereenvolgende koopzondagen nieuwe, talentvolle bands/acts een (eet)café’s in de Vlaardingse binnenstad. De optredens starten zodra de winkels hun deuren sluiten en zijn gratis toegankelijk.

Voor elke Zondagmiddag Live wordt er een andere band uitgenodigd. ’s Middags, tijdens de koopzondag, geeft de band alvast een voorproefje in de binnenstad, bijvoorbeeld op het Liesveld of Veerplein. Vervolgens verplaatst de band zich, na sluitingstijd van alle winkels, naar het betreffende (eet)café, hopelijk gevolgd door uitgewinkeld publiek. Hier wordt het optreden dan rond 17:00 uur voortgezet.

Zondagmiddag Live is een samenwerking tussen de Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting en Van der Knaap Horeca. KF-programmeur Tim van Dorp zoekt in samenspraak met elk café een geschikte band voor de betreffende koopzondag. Er wordt daarbij bewust gekozen voor jong talent met eigen werk, om deze jonge muzikanten een extra podium te bieden. Elke band zal zo’n 45 tot 60 minuten spelen.

De namen van de bands worden binnenkort bekend gemaakt.
Houd voor meer informatie de website en Facebook van De Kroepoekfabriek in de gaten.

Mocht je op zondagmiddag 3 april plotseling een lekke band hebben door een gitaarplectrum die iemand heeft laten rondslingeren, twijfel dan niet om direct naar Van Kortenhof Fietsen aan Veerplein 8 te gaan. Hier zullen de dames van The Maybellenes namelijk een spetterend akoestisch optreden verzorgen terwijl je band geplakt wordt.

Deelnemende cafés en speeldata

Café Mes                                            7 februari 2016

Café Stam                                          6 maart 2016

De Hofnar Eten & Drinken              3 april 2016

Bodega Malle Babbe                     1 mei 2016

Bierlokaal Antonius                         5 juni 2016

Café De Waal                                   3 juli 2016

The Irish Pub                                       7 augustus 2016

Muziekcafé Ourobouros                4 september 2016

Café d´Oude Stoep                        2 oktober 2016

BRLN                                                     6 november 2016

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event