loading

ZONDAGMIDDAG LIVE | PETROL

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 1 MEI 2016
Open
17:00
Start
17:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

De Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw muzikaal project: Zondagmiddag Live combineert muziek, shoppen en gezellig iets eten. Vanaf februari 2016 programmeert De KF op tien achtereenvolgende koopzondagen nieuwe, talentvolle bands/acts een (eet)café’s in de Vlaardingse binnenstad. De optredens starten zodra de winkels hun deuren sluiten en zijn gratis toegankelijk. Op deze Zondagmiddag Live speelt de getalenteerde Vlaardingse band Petrol in Bodega Malle Babbe

Voor elke Zondagmiddag Live wordt er een andere band uitgenodigd. ’s Middags, tijdens de koopzondag, geeft de band alvast een voorproefje in de binnenstad, bijvoorbeeld op het Liesveld of Veerplein. Vervolgens verplaatst de band zich, na sluitingstijd van alle winkels, naar het betreffende (eet)café, hopelijk gevolgd door uitgewinkeld publiek. Hier wordt het optreden dan rond 17:00 uur voortgezet.

PETROL
Petrol is een vijfkoppige band die pop combineert met invloeden uit vele andere genres. Door de diverse  invloeden van de bandleden zorgt dit voor een verrassende mix van pop, funk, jazz en rock. Dit zorgt voor een  toffe combinatie van mooie luisterliedjes en opzwepende nummers. De krachtige stem van zangeres Emmie overtuigt ieder publiek. De rest van de band, bestaande uit drums, bas, gitaar en toetsen, legt de basis, waarbij ieder bandlid er ook zo nu en dan kan uitspringen. Petrol speelt voornamelijk eigen werk, maar is ook niet vies van een cover die ze op eigen wijze spelen.

ZONDAGMIDDAG LIVE
Zondagmiddag Live is een samenwerking tussen de Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting en Van der Knaap Horeca. KF-programmeur Tim van Dorp zoekt in samenspraak met elk café een geschikte band voor de betreffende koopzondag. Er wordt daarbij bewust gekozen voor jong talent met eigen werk, om deze jonge muzikanten een extra podium te bieden. Elke band zal zo’n 45 tot 60 minuten spelen.

malle

Deelnemende cafés en speeldata

Café Mes                                            7 februari 2016

Café Stam                                          6 maart 2016

De Hofnar Eten & Drinken              3 april 2016

Bodega Malle Babbe                        1 mei 2016

Bierlokaal Antonius                         5 juni 2016

Café De Waal                                    3 juli 2016

The Irish Pub                                   7 augustus 2016

Muziekcafé Ourobouros                 4 september 2016

Café d´Oude Stoep                         2 oktober 2016

BRLN                                               6 november 2016

 

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event