loading

ZONDAGMIDDAG LIVE – JIRI

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 3 JUL 2016
Open
17:00
Start
17:00
Verwacht Einde
Tickets kopen
ZONDAGMIDDAG LIVE – CAFÉ DE WAAL

De Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek  slaan op zondag 5 juli weer de handen ineen voor Zondagmiddag Live. Dit nieuwe concept combineert muziek, shoppen en gezellig iets eten. Sinds februari 2016 programmeert De KF op tien achtereenvolgende koopzondagen nieuwe, talentvolle bands/acts een (eet)café’s in de Vlaardingse binnenstad. De optredens starten zodra de winkels hun deuren sluiten en zijn gratis toegankelijk.

Voor elke Zondagmiddag Live wordt er een andere band uitgenodigd. ’s Middags tijdens de koopzondag geeft de singer-songwriter Jiri,  alvast een voorproefje in de binnenstad bij de ijswinkel in de Visbank. Vervolgens verplaatst hij zich, na sluitingstijd van alle winkels, naar café De Waal, hopelijk gevolgd door uitgewinkeld publiek. Hier wordt het optreden dan rond 17:00 uur voortgezet.

Jiri
Jiri is een multi instrumentalist geboren in Rotterdam. Hij groeide op in een muzikale familie en begon met drummen, om vervolgens allerlei andere disciplines als piano, gitaar en zang aan te pakken. Lange tijd tourde Jiri door Frankrijk, Ierland, Afrika en Nederland met bands als Teddy jr. en Roman Electric Band. In 2013 besloot hij om eigen materiaal te schrijven en tot op de dag van vandaag treedt hij hier mee op.Jiri

Zijn teksten gaan over reizen, liefde, het leven, vriendschap en emoties. Hij treed op als singer-songwriter en maakt bluese / rock die is geïnspireerd door onder andere Bob Dylan, The Rolling Stones en Tom Petty.

Zondagmiddag Live
Zondagmiddag Live is een samenwerking tussen de Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting en Van der Knaap Horeca. KF-programmeur Tim van Dorp zoekt in samenspraak met elk café een geschikte band voor de betreffende koopzondag. Er wordt daarbij bewust gekozen voor jong talent met eigen werk, om deze jonge muzikanten een extra podium te bieden. Elke band zal zo’n 45 tot 60 minuten spelen.

Deelnemende cafés en speeldata:
Bierlokaal Antonius                         5 juni 2016
Café De Waal                                     3 juli 2016
The Irish Pub                                     7 augustus 2016
Muziekcafé Ourobouros                  4 september 2016
Café d´Oude Stoep                           2 oktober 2016
BRLN                                                  6 november 2016

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event