loading

ZONDAGMIDDAG LIVE – FLAT IRON

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 4 SEP 2016
Open
17:00
Start
17:00
Verwacht Einde
Tickets kopen
ZONDAGMIDDAG LIVE – MUZIEKCAFÉ OUROBOUROS

De Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek hebben de handen ineen geslagen voor een muzikaal project: Zondagmiddag Live combineert muziek, shoppen en gezellig iets eten. Sinds februari 2016 programmeert De KF op tien achtereenvolgende koopzondagen nieuwe, talentvolle bands/acts een (eet)café’s in de Vlaardingse binnenstad. De optredens starten zodra de winkels hun deuren sluiten en zijn gratis toegankelijk.

Voor elke Zondagmiddag Live wordt er een andere band uitgenodigd. ’s Middags om 14 uur, tijdens de koopzondag, geeft de band Flat Iron alvast een voorproefje bij Subway in de binnenstad. Vervolgens verplaatst de band zich, na sluitingstijd van alle winkels, naar muziekcafé Ourobouros, hopelijk gevolgd door uitgewinkeld publiek. Hier wordt het optreden dan rond 17:00 uur voortgezet.

Flat Iron
In Your Face Rock, dat is Flat Iron. Dit in het Den Haag gevormde rocktrio combineert een flinke dosis rock met een rauw geluid en schreeuwende gitaren, harde bass en een nog hardere drum. Klinkt als een date tussen grunge en stonerrock met een happy end. Flat Iron bestaat uit Dieuwertje Dierick, Wouter Romeijnders en Ben Ascherman.
Flat Iron Persfoto

Zondagmiddag Live
Zondagmiddag live is een samenwerking tussen de Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting en Van der Knaap Horeca. KF-programmeur Tim van Dorp zoekt in samenspraak met elk café een geschikte band voor de betreffende koopzondag. Er wordt daarbij bewust gekozen voor jong talent met eigen werk, om deze jonge muzikanten een extra podium te bieden. Elke band zal zo’n 45 tot 60 minuten spelen.

Deelnemende cafés en speeldata:
Bierlokaal Antonius 5 juni 2016
Café De Waal 3 juli 2016
BRLN 7 augustus 2016 – GEANNULEERD
Muziekcafé Ourobouros 4 september 2016
Café d´Oude Stoep 2 oktober 2016
BRLN 6 november 2016

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event