loading

ZONDAGMIDDAG LIVE – DR. MERAKI

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 2 OKT 2016
Open
15:30
Start
15:30
Verwacht Einde
23:00
Tickets kopen

ZONDAGMIDDAG LIVE – CAFÉ D´OUDE STOEP

De Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek hebben de handen ineen geslagen voor een muzikaal project: Zondagmiddag Live combineert muziek, shoppen en gezellig iets eten. Sinds februari 2016 programmeert De KF op tien achtereenvolgende koopzondagen nieuwe, talentvolle bands/acts een (eet)café’s in de Vlaardingse binnenstad. De optredens starten zodra de winkels hun deuren sluiten en zijn gratis toegankelijk.

Voor elke Zondagmiddag Live wordt er een andere band uitgenodigd. ’s Middags om 15:30 uur tijdens de koopzondag, geven de jazzcats van Dr. Meraki alvast een voorproefje bij boekhandel Plantage Pontier. Vervolgens verplaatst de band zich, na sluitingstijd van alle winkels, naar Café d’ Oude Stoep, hopelijk gevolgd door uitgewinkeld publiek. Hier wordt het optreden dan rond 21:00 uur voortgezet.

Dr. Meraki is een jonge maar zeer getalenteerde band met een unieke sound waar jazz, soul, funk en fusion in elkaar wordt verweven. De vier heren Milan, Tommy, Huy en Pim wonnen al eerder de Road to Parkpop 2016 en stonden meerdere malen in het Paardcafé in Den Haag. Verwacht funky en opzwepende muziek.

Zondagmiddag Live
Zondagmiddag Live is een samenwerking tussen de Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting en Van der Knaap Horeca. KF-programmeur Tim van Dorp zoekt in samenspraak met elk café een geschikte band voor de betreffende koopzondag. Er wordt daarbij bewust gekozen voor jong talent met eigen werk, om deze jonge muzikanten een extra podium te bieden. De band zal zo’n 45 tot 60 minuten spelen.

Deelnemende cafés en speeldata:
Bierlokaal Antonius 5 juni 2016
Café De Waal 3 juli 2016
BRLN 7 augustus 2016 – GEANNULEERD
Muziekcafé Ourobouros 4 september 2016
Café d´Oude Stoep 2 oktober 2016
BRLN 6 november 2016

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event