loading

ZONDAGMIDDAG LIVE: MARVIN DEE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 7 FEB 2016
Open
13:00
Start
14:00
Verwacht Einde
20:00
Tickets kopen

ZONDAGMIDDAG LIVE – CAFÉ MES & VEERPLEIN 18

De Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw muzikaal project: Zondagmiddag Live combineert muziek, shoppen en gezellig iets eten. Vanaf februari 2016 programmeert De KF op tien achtereenvolgende koopzondagen nieuwe, talentvolle bands/acts een (eet)café’s in de Vlaardingse binnenstad. De optredens starten zodra de winkels hun deuren sluiten en zijn gratis toegankelijk.

Voor elke Zondagmiddag Live wordt er een andere band uitgenodigd. ’s Middags, tijdens de koopzondag, geeft de band alvast een voorproefje in de binnenstad, bijvoorbeeld op het Liesveld of Veerplein. Vervolgens verplaatst de band zich, na sluitingstijd van alle winkels, naar het betreffende (eet)café, hopelijk gevolgd door uitgewinkeld publiek. Hier wordt het optreden dan rond 17:00 uur voortgezet.

Zondagmiddag Live is een samenwerking tussen de Vlaardingse horeca en poppodium De Kroepoekfabriek en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlaardingen, de Vlaardingse Cultuurstichting en Van der Knaap Horeca. KF-programmeur Tim van Dorp zoekt in samenspraak met elk café een geschikte band voor de betreffende koopzondag. Er wordt daarbij bewust gekozen voor jong talent met eigen werk, om deze jonge muzikanten een extra podium te bieden. Elke band zal zo’n 45 tot 60 minuten spelen.

Marvin Dee
De eerste Zondagmiddag Live vindt plaats op 7 februari a.s. in Café Mes, waar singer-songwriter Marvin Dee met zijn band een optreden zal verzorgen. Deze jonge rasartiest Capelle aan den IJssel lijkt te zijn geboren voor het podium. En ja, men zegt het vaker, maar Marvin’s stijl is écht uniek. Je zou het kunnen omschrijven als complexe doch toegankelijke pop/rock muziek met invloeden van folk, jazz, blues en country, waarin ook zijn theaterachtergrond nog terug te horen is voor wie goed luistert. Marvin en zijn band laten zich inspireren door de meest uiteenlopende invloeden en, misschien wel het belangrijkste, zij weten hun complexe muziek niet alleen in de studio maar ook live over te brengen. Vijfstemmige zangpartijen incluis.

DSC_2660_conv_ErikJansenFotografie_1

Meer bands worden binnenkort bekend gemaakt.
Houd voor meer informatie de website en Facebook van De Kroepoekfabriek in de gaten.

Deelnemende cafés en speeldata

Café Mes                                            7 februari 2016

Café Stam                                          6 maart 2016

De Hofnar Eten & Drinken              3 april 2016

Bodega Malle Babbe                     1 mei 2016

Bierlokaal Antonius                         5 juni 2016

Café De Waal                                   3 juli 2016

The Irish Pub                                       7 augustus 2016

Muziekcafé Ourobouros                4 september 2016

Café d´Oude Stoep                        2 oktober 2016

BRLN                                                     6 november 2016

 

 

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event