loading


GEZOCHT ENTHOUSIASTE PENNINGMEESTER (M/V) vr november 6 2015

Eens per vier jaar geeft een KF-bestuurslid zijn plek door aan een nieuw bestuurslid. De Stichting zoekt per 1 januari 2016 een nieuwe penningmeester, die zich in een team van vijf krachtige bestuursleden en een fanatieke directeur als financieel strateeg vrijwillig wil inzetten voor een succesvolle toekomst van De Kroepoekfabriek. Het is een onbezoldigde functie.

De Kroepoekfabriek is een levendig en jong poppodium in Vlaardingen, dat met concerten, dansavonden en talentontwikkeling zoveel mogelijk mensen uit de regio enthousiast wil maken en houden voor popmuziek, vóór en achter de schermen! De Kroepoekfabriek is er voor de muziek, de mensen en de stad!

Het bestuur van De Kroepoekfabriek is een gedreven, professioneel, informeel en strategisch team, dat de eigen expertise vrijwillig inzet voor het succes en de continuïteit van het poppodium voor de regio. Negen keer per jaar wordt er twee uur overlegd over de lopende zaken als financiën, partners, huisvesting, personeel, bestuur en beleid. Per kwartaal worden op hoofdlijnen de cijfers geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd. Daarnaast zijn er een aantal keer per jaar netwerkbijeenkomsten, zoals het sponsorontbijt, waar aanwezigheid van het bestuur zeer gewaardeerd wordt.

Indien u geïnteresseerd bent in de rol van penningmeester voor De Kroepoekfabriek, verzoeken wij u uiterlijk 16 november een CV met motivatie te mailen naar [email protected]. Gesprekken zullen eind november 2015 plaats vinden. Hier is de volledige vacature te vinden.

Meer informatie kan opgevraagd worden bij Renske Verbeek, directeur De Kroepoekfabriek, 010-4455580, [email protected].