loading


Blues & jazz

Eric Clapton, B.B. King en Etta James hebben één ding gemeen. Elk van deze muzikanten heeft een enorme steen bijgedragen aan de bekendheid van het blues-genre. Sommigen als grondlegger, anderen zorgden voor bekendheid onder het grote publiek. De heerlijke laid-back sound van saxofoons en elektrische gitaren maakt een bluesavond dé plek om om bij te komen van een drukke week.

Blues en aftakkingen hiervan hebben zich vastgebeten in ons programma en zijn niet van plan ooit nog lost te laten. Eerder strikten we al namen als Flavium, My Brainbox en Focus; iconische bands die al tientallen jaren weten wat ze aan het doen zijn en het publiek keer op keer uit hun dak laat gaan. Ook artiesten die in vergelijking net komen kijken doen het goed in ons haringstadje. Bluesrock met een randje punk? Kom maar door!

Benieuwd naar het blues programma van de komende tijd? Check hier of er iets voor je tussen zit!

BAI KAMARA JR.

Een warme, funky stem maar toch intiem en rauw. De muziek van Bai Kamara Jr. is een mix van soul, blues, funk, R&B en jazz invloeden. Afgelopen jaar kwam het album ‘Salone’ uit, waarin Bai luisteraars meeneemt naar zijn Afrikaanse roots. Dat doet hij door storytelling van de bovenste plank en een gitaarspel waar meer […]

Meer info

“Ik ben altijd erg onder de indruk van blues. Het is alsof de gitaren kunnen praten en huilen. Blues weet daarom altijd de juiste snaar te raken…”

Elroy Timmermans, Programmeur + Coördinator Marketing

Probeer eens wat anders

JONNY SMOKES: SOUNDS OF SEATTLE ACOUSTIC

Meer info

ATELIERGESPREK 5 – VERVLOCHTEN SAMENWERKEN

Meer info

REIAL | MAGNETUDE E.A.

Meer info