loading


Evenementen voor jongeren

De Kroepoekfabriek is de plek in Vlaardingen waar jongeren voor het eerst de dansvloer op kunnen en verantwoord uit kunnen gaan! Dit kunnen zij o.a doen op FIX.

FIX

FIX organiseert door heel het land heen de vetste jongerenfeesten en komt geregeld terug naar De Kroepoekfabriek. Tijdens het feest, dat speciaal voor tieners tussen de 12 – 16 jaar is, staan de populairste artiesten en tofste DJ’s in De KF.

De afgelopen tijd hebben we met onder andere Alessio, Sem van Dijk, Glen Fontein, Floris Keijzer en Joyliana de leukste avonden gehad. Verder staat er altijd een ervaren DJ vanuit FIX die precies weet hoe je een feestje draaiende houdt!

Naast de avonden met een toffe headliner zijn er ook themafeesten. Zo is er o.a een FIX Halloween editie in De Kroepoekfabriek!

Tijdens FIX kunnen jongeren voor het eerst samen met hun vrienden en vriendinnen verantwoord uitgaan. Op een bekende evenementenlocatie in Vlaardingen ontdekken zij hoe het is om te stappen. In een prettige omgeving leren zij hun eerste pasjes op de dansvloer.

FIX is enkel te bezoeken voor jongeren binnen de leeftijdscategorie 12 – 16 jaar. Het event duurt van 20:00 – 00:00.

Concerten

Naast FIX is het voor jongeren natuurlijk ook mogelijk om concerten te bezoeken. Ook voor jongeren hebben we een tof muziekprogramma staan. Van pop, hiptop tot aan indie, house en techno. Ook voor de jeugd die een voorliefde heeft voor muziek van vorige eeuw hebben we middels tributes meer dan passende concerten!

Jongeren vanaf 16 jaar kunnen zonder begeleiding een evenement van De KF bezoeken. Ben je nog onder de 16, dan dien je met een begeleider te komen. Dit kan bijv. een oudere broer of zus of één van je ouders zijn!

Schoolfeesten

Naast de jongerenfeesten en concerten worden er ook schoolfeesten van diverse Vlaardingse middelbare scholen in De Kroepoekfabriek gehouden. Met sommige scholen is zelfs afgesproken dat leerlingen deel uitmaken van de organisatie. Aankleding en line-up aan artiesten wordt dan door de scholieren geregeld en geboekt. De Kroepoekfabriek biedt dus gelukkig veel opties voor de tieners uit Vlaardingen en omstreken.

Probeer eens wat anders

REVENGE OF THE SYNTH

Meer info