loading


Hardcore en hardstyle

Het oer-Hollandse exportproduct hardstyle is er in alle soorten en maten. Hardcore in de puurste vorm kan Nederland al sinds de ‘90s beter dan wie dan ook en het genre is nog steeds razend populair! Maar muziek met een belachelijk hoog BPM is niet alleen te vinden op grote Nederlandse hardcorefestivals als Defqon. 1 en Dominator. Dit kan ook gewoon in het oude, vertrouwde Vlaardingen.

De KF blaast geregeld hardstyle door de speakers tijdens feestjes als Blow The Speakers waar namen als The Darkraver en Ruthless eerder al headliner waren, en op ons frenchcore feestje ‘Frenchkickz and harder’ heeft Crypton ons voorzien van een flinke dosis ruige kicks in zijn melodieuze hardcore.
Wil je weten hoe jij je oren komende tijd flink kan beschadigen? Check hier ons hardcore en hardstyleprogramma!

FRENCHKICKZ AND HARDER, PT.7

Dit is de gecancelde editie van 23 september. De zevende ronde van FrenchKickz and Harder komt eraan, op vrijdag 24 september. De formule blijft hetzelfde: Frenchcore, uptempo, terror en meer bassgeweld met weergaloze line-up. FrenchKickz Records gaat ook deze editie de line-up verzorgen met het beste dat het label te bieden heeft.  

Meer info

“Hoe hoger de bpm, hoe beter”

Leon van Elk, Lichttechnicus

Probeer eens wat anders

JONNY SMOKES: SOUNDS OF SEATTLE ACOUSTIC

Meer info

ATELIERGESPREK 5 – VERVLOCHTEN SAMENWERKEN

Meer info

REIAL | MAGNETUDE E.A.

Meer info