loading


Workshops & Clinics

In De Kroepoekfabriek worden verschillende workshops en clinics gegeven. Dit doen wij omdat we het belangrijk vinden dat de bevolking kennis maakt met kunst en cultuur. Daarnaast bieden we graag de mogelijkheid aan om talenten te ontplooien.

Het is als beginnend muzikant namelijk perfect mogelijk om wat kennis te vergaren tijdens de clinics in De Kroepoekfabriek. Drumlessen en dj-workshops hebben hier al plaatsgevonden. Dat niet zonder succes, sommigen zijn nu als professional aan de slag.

Tijdens Culture Candy, een dag waar Vlaardingse brugklassers allerlei workshops en clinics krijgen is De Kroepoekfabriek natuurlijk ook onderdeel van het programma. Onlangs gaven The Boogie Brothers, een lokale act, een show en workshop in één. De heren performden hun eigen nummers en gaven daarbij uitleg over allerlei onderdelen van songwriting. Dit zorgde voor een educatief feestje!

Benieuwd wat voor workshops & clinics er komende tijd in De Kroepoekfabriek te volgen zijn? Klik dan hier voor ons programma.

‘Tijdens de jaarlijkse cultuurdag voor Brugklassers, Culture Candy, hebben Boogie Brothers de zaal dit jaar flink op zijn kop gezet. Ze hebben ons zelfs even meegenomen naar de Spaanse zon. Een feestje was het zeker. Daarnaast geeft DJ Okkie hier al sinds het begin DJ workshops. Vele talenten heeft hij al lesgegeven, waarvan sommige nu zelfs een professionele carrière hebben!’

Mandy Veldhoen, Medewerker (pre)productie & projecten

Probeer eens wat anders

TYRANNI FLOCK | JAZZ IN TOWN

Meer info

ABBA ROCKS

Meer info

THE MUSIC OF CREAM

Meer info