loading


WERVING ZOMERCREW 2018 VAN START di maart 13 2018

De vrijwillige Zomercrew maakt al zeven jaar het Zomerterras mede mogelijk. Het Vlaardingse stadsfestival en De Kroepoekfabriek werken ook in 2018 weer samen. Met als toevoeging dat de Zomercrew dit jaar ook de festiviteiten rondom Vlaardingen 1018 mede mogelijk maakt.

Het poppodium in Vlaardingen werft en begeleidt elk jaar met succes de grote groep vrijwilligers en verzorgt de horeca op verzoek van het Zomerterras. Dankzij deze samenwerking vloeit er een groter deel van het totale budget naar het programma. Het Zomerterras vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 augustus tot en met zondag 26 augustus.

In het licht van de festiviteiten rondom Vlaardingen 1018, heeft De Kroepoekfabriek ook haar medewerking toegezegd aan dit eenmalige festijn. Twee weekenden in juni is Vlaardingen het terrein van onder andere een volledige re-enactment van de Slag bij Vlaardingen op 9 en 10 juni en een groots spektakel en podiumprogramma op 15 en 16 juni. De Zomercrew gaat helpen om iedereen van een drankje te voorzien. Ook hier wordt flink bespaard op overheadkosten ten behoeve van het programma.

INTERESSE?

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu opgeven voor de Zomercrew. Het is mogelijk om enkel jezelf in te schrijven, maar ook teams van zes personen worden met open armen verwelkomd. Zo kan je meedoen met je buren, collega’s of sportteam. Natuurlijk krijgen vrijwilligers wat terug voor hun tomeloze inzet. Onder andere training, de legendarische Zomercrew borrels, een eindfeest, een shirt, heel veel lol en te gekke collega’s zitten in het pakket.

Voor meer informatie en inschrijven kan men kijken op kroepoekfabriek.nl/zomercrew.