loading

PRESSURE COOKER

VORM IN ÉÉN DAG EEN BAND, SCHRIJF EEN NUMMER ÉN TREED OP!

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 25.00
Datum
ZA 8 JUN 2024
Open
08:00
Start
08:00

 

Altijd al in een band willen spelen, houd je wel van een uitdaging en ben je niet bang voor wat druk op de ketel? Op zaterdag 8 juni organiseert De Kroepoekfabriek Pressure Cooker, de gelegenheid voor muzikanten om in één dag een band te vormen, een nummer te schrijven, én deze op te voeren.

We laten je daarin natuurlijk niet zwemmen. Wij zorgen voor coaches die je op gang kunnen helpen, bijvoorbeeld met band coaching of songwriting. Maar uiteindelijk zal er een nummer opgevoerd moeten worden, of het nu af is of niet…

Een band vormen doe je op de dag zelf, door middel van speeddaten. Daarna zullen wij, met jouw voorkeuren in acht genomen, de bands samenstellen.
Wat we daarvoor van jou vragen is een aantal jaar ervaring (minimaal twee), met een mate van beheersing van je instrument die je in staat stelt mee te schrijven aan een nummer.

Omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel aanmeldingen er per instrument zullen binnenkomen, kunnen we helaas niet voor elke aanmelding een plek garanderen. Melden zich bijvoorbeeld twintig gitaristen aan, en maar vijf drummers, zullen we dus helaas een aantal gitaristen moeten teleurstellen. Je kunt je niet als bestaande act aanmelden. De samenstelling van de band ligt helemaal aan de aanmeldingen die we binnenkrijgen. Laat dat je niet tegenhouden om je toch aan te melden, wij zullen de selectie zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk laten verlopen. De reden dat wij de selectie doen is om er voor te zorgen dat iedere deelnemer een plekje krijgt. Weet dat ook de minder ‘gangbare’ instrumenten welkom zijn!

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden. Het formulier sluit op 25 mei, daarna is aanmelden niet meer mogelijk.

Deelname kost €25,-, wat je pas hoeft af te rekenen als je gegarandeerd een plek hebt. De link om het bedrag te voldoen ontvang je tegelijk met het bericht dat je bent geselecteerd.
Natuurlijk zijn lunch en diner inbegrepen!

Inschrijven Pressure Cooker 2024

Schrijf je hier in voor Pressure Cooker
Naam(Vereist)
Let op! De minimumleeftijd is 16 jaar.
Woonplaats(Vereist)
Geef hier aan welk instrument je bespeelt. Bespeel je meerdere instrumenten? Beschrijf hier dan welke, en geef aan of een van de instrumenten je voorkeur heeft om te gebruiken in de band. Je mag meerdere instrumenten meenemen op de dag zelf.
Het zou fijn zijn als je deze zelf kunt meenemen!
Hoeveel ervaring heb je met het instrument wat je bespeelt?(Vereist)
Let op! Het gaat hier om het aantal jaar dat je het instrument beheerst. Reken je lesjaren niet mee.
Bij het vormen van de bands houden we rekening met ieders voorkeur, maar de kans bestaat dat je uiteindelijk met een ander genre aan de slag gaat. Als jij het juist leuk vind om buiten je genre om ingedeeld te worden kan je dat hier invullen.
Het is niet vereist om in band gespeeld te hebben. Maar voor ons fijn om te weten. Ervaring kan bijvoorbeeld ook zijn, dat je met andere muzikanten gejamd hebt.
Ook dit is geen vereiste, maar kan ons wel helpen het niveau in te schatten!
Denk hierbij aan TikTok, Instagram, Facebook, Spotify, Soundcloud, YouTube, of iets anders waar we je muziek kunnen bekijken/beluisteren. Geen zorgen, we delen dit met niemand. Het hoeft ook geen hoogstaande kwaliteit te zijn. Mag natuurlijk wel!
Heb je allergieën en/of dieetwensen?(Vereist)
Is het antwoord 'ja'? Vink dan de optie 'Anders' aan en laat ons weten wat de allergieën en/of dieetwensen zijn.

Bevestig dat je de hele dag beschikbaar bent(Vereist)
Let op! Als je niet de hele dag kunt dan kan je helaas niet deelnemen. Over een paar minuten eerder of later doen we natuurlijk niet moeilijk!