loading

PRODUCING VOOR DJ’S

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 71.50
Deur
€ 71.50
Datum
DI 1 APR 2014
Open
19:00
Start
19:15

PRODUCING VOOR DJ’S

Altijd al gedroomd de nieuwe Armin van Buuren te worden? Of toch liever je helden van Noisia achterna? Veel dj’s maken maken hun eigen tracks op de computer in hun thuisstudio dan wel zolderkamer. Maar hoe doe je dat precies? In deze workshop ga je met FL Studio 9 aan de slag om je eigen track te bouwen. Melodieën, baslijnen, beats, FX, compressie, limiting, automation loops en piano rolls: alles passeert de revue. Zowel de beginners als de gevorderden kunnen hun hart ophalen in deze spiksplinternieuwe workshop. Marco Bergman is een ervaren en inmiddels professionele DJ én producer. Zijn beats worden in tal van producties gebruikt en hij bouwt ook zijn eigen nummers vanaf scratch.

DATA: dinsdagen 1, 8, 15 en 22 april, 13, 20 en 27 mei (eindpresentatie)
TIJDEN: beginners: 19.15 uur – 20.45 uur, gevorderden: 21.00 uur – 22.30 uur
PRIJS: 70 euro
NIVEAU: er is een aparte workshop voor de beginners en gevorderden. Iedereen is welkom!
OPMERKING: een USB stick en laptop met  FL Studio 9 of nieuwer zijn een vereiste. Een vergelijkbaar programma (Reason, Logic etc.) mag ook, maar de workshop wordt in elk geval gegeven a.d.h.v. FL Studio. Een koptelefoon en kladblok zijn handig, maar niet vereist.

LET OP: voor alle workshops geldt dat de tijden onder voorbehoud zijn. De definitieve tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij te weinig inschrijvingen behouden we het recht voor een workshop te cancelen. Deelnemers worden altijd op de hoogte gesteld indien dit het geval is.