loading

SPINDOCTORS 2022

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 25.50
Deur
€ 25.50
Datum
DI 15 MRT 2022
Open
19:15
Start
19:30

De derde reeks van het DJ-traject Spindoctors staat voor de deur! Tijdens het workshoptraject van acht weken komen verschillende aspecten van het werk als DJ aan bod. Wil jij als DJ de volgende stap zetten? Dan is Spindoctors hét workshoptraject voor jou! Let op: Ervaring als DJ is vereist, ervaring met producing is niet nodig.

Tijdens Spindoctors worden er een aantal workshops en masterclasses gegeven. Zo neemt DJ REVISE je mee in de technische aspecten van het vak. Hij opende eerder al voor Hardwell op Kreta en reist hij iedere zomer af naar een warme kustplaats om daar te draaien! Ook wordt er door een ervaren programmeur een workshop gegeven over professionele vaardigheden en alles wat je moet weten over het regelen van shows, contact met podia en alles wat hier bij komt kijken.

Giorgi Kuiper, bekend als de man achter de knoppen bij Rotterdamse formatie De Likt, leert je alles wat je wilt weten over producing. Ook als je daar nog weinig tot geen ervaring mee hebt!

DJ DNS kwam tijdens een eerdere editie met Brainpower mee om de reeks af te sluiten, maar dit keer geeft hij een workshop! DNS is geen onbekende in de DJ & club scene. Zijn technische vaardigheden, waaronder scratching, hebben hem veel titels opgeleverd door deelname aan nationale- en internationale DJ-competities. Tijdens de workshop behandelt hij veel aspecten die komen kijken bij het werk van een DJ. Zo zal hij buiten vinyl scratching ook ingaan op op het maken van live mash-ups, de apparatuur en mixing!

De workshops zijn op op dinsdagavonden (2 uitzonderingen daargelaten) in De Kroepoekfabriek.

Het gaat om de volgende data:

  • di 8 maart                                                                   • di 5 april 
  • di 15 maart                                                                 • zo 10 april 
  • di 22 maart                                                                • di 12 april – Vrije oefenavond
  • di 29 maart                                                                • di 19 april – Showcase

Er is plek voor maximaal 14 deelnemers.

Deelnemen aan het volledige Spindoctors-traject van acht weken kost in totaal 25 euro.

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor Spindoctors. Je ontvangt per mail een link om de betaling te voldoen.
Je inschrijving is na betaling pas definitief.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

 

 

FLOWMASTERS 2023 | BINNENKORT
Volgende workshop