loading
SPINDOCTORS 2022
8 maart 2022
SPINDOCTORS 2022 8 maart 2022
Vvk 25.00
Start 19:30 - 21:30
Open 19:15
Start 19:30 - 21:30
Genre DJ WORKSHOP
Waar De Kroepoekfabriek

De derde reeks van het DJ-traject Spindoctors staat voor de deur! Tijdens het workshoptraject van acht weken komen verschillende aspecten van het werk als DJ aan bod. Wil jij als DJ de volgende stap zetten? Dan is Spindoctors hét workshoptraject voor jou! Let op: Ervaring als DJ is vereist, ervaring met producing is niet nodig.

Tijdens Spindoctors worden er een aantal workshops en masterclasses gegeven. Zo neemt DJ REVISE je mee in de technische aspecten van het vak. Hij opende eerder al voor Hardwell op Kreta en reist hij iedere zomer af naar een warme kustplaats om daar te draaien! Ook wordt er door een ervaren programmeur een workshop gegeven over professionele vaardigheden en alles wat je moet weten over het regelen van shows, contact met podia en alles wat hier bij komt kijken.

Giorgi Kuiper, bekend als de man achter de knoppen bij Rotterdamse formatie De Likt, leert je alles wat je wilt weten over producing. Ook als je daar nog weinig tot geen ervaring mee hebt!

DJ DNS kwam tijdens een eerdere editie met Brainpower mee om de reeks af te sluiten, maar dit keer geeft hij een workshop! DNS is geen onbekende in de DJ & club scene. Zijn technische vaardigheden, waaronder scratching, hebben hem veel titels opgeleverd door deelname aan nationale- en internationale DJ-competities. Tijdens de workshop behandelt hij veel aspecten die komen kijken bij het werk van een DJ. Zo zal hij buiten vinyl scratching ook ingaan op op het maken van live mash-ups, de apparatuur en mixing!

De workshops zijn op op dinsdagavonden (2 uitzonderingen daargelaten) in De Kroepoekfabriek.

Let op! In verband met de coronamaatregelen moeten we je vragen om een geldige QR-code te hebben. Daarnaast kan het zo zijn dat we de groep, gebaseerd op niveau, opsplitsen. Dit heeft alleen tot gevolg dat jouw workshop wat later start. Hierover ontvang je na je aanmelding informatie.

Het gaat om de volgende data:

  • di 8 maart                                                                   • di 5 april 
  • di 15 maart                                                                 • zo 10 april 
  • di 22 maart                                                                • di 12 april – Vrije oefenavond
  • di 29 maart                                                                • di 19 april – Showcase

Er is plek voor maximaal 14 deelnemers.

Deelnemen aan het volledige Spindoctors-traject van acht weken kost in totaal 25 euro.

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor Spindoctors. Je ontvangt per mail een link om de betaling te voldoen.
Je inschrijving is na betaling pas definitief.

Aanmelden Spindoctors

  • Omdat er een minimumleeftijd vastzit aan deelnemen vragen we je ter controle jouw leeftijd in te voeren.
  • We vragen om jouw mailadres om aanvullende informatie zoals de link waarmee je kunt betalen voor de workshop en verdere inhoudelijke informatie.
  • Let op! Ervaring is niet noodzakelijk maar voor enkele workshops voor ons goed om te weten.
  • De Kroepoekfabriek heeft een DJM-900NXS2 mixer en twee CDJ-2000NXS2 cd spelers. Enige ervaring met deze of soortgelijke apparatuur is voor je deelname aan Spindoctors noodzakelijk.