loading
Spindoctors | Workshop [UITGESTELD]
29 april 2020
Spindoctors | Workshop [UITGESTELD] 29 april 2020
Vvk 25.00
Start 19:30 - 22:00
Open 19:15
Start 19:30 - 22:00
Genre DJ WORKSHOP
Waar De Kroepoekfabriek
Leeftijd 15

De tweede editie van het vernieuwde Spindoctors staat voor de deur! Tijdens het workshoptraject van zeven weken komen verschillende aspecten van het werk als DJ aan bod. Wil jij als DJ de volgende stap zetten? Dan is Spindoctors hét workshoptraject voor jou! Let op: Ervaring als DJ is vereist, ervaring met producing is niet nodig.

Tijdens Spindoctors worden er een aantal workshops en masterclasses gegeven. Zo neemt DJ Okkie, bekend met kleinere én grotere zalen in Nederland en festivals als Lowlands, je mee in de technische aspecten van het vak. Ook wordt er door onze eigen programmeur een workshop gegeven over professionele vaardigheden en alles wat je moet weten over het regelen van shows, contact met podia en alles wat hier bij komt kijken.

DJ DNS kwam tijdens de vorige editie met Brainpower mee om de reeks af te sluiten, maar dit keer geeft hij een workshop! DNS is geen onbekende in de DJ & club scene. Zijn technische vaardigheden, waaronder scratching, hebben hem veel titels opgeleverd door deelname aan nationale- en internationale DJ-competities. DNS heeft veel getourd en gewerkt met artiesten als Extince, Diggy Dex, Brainpower en Typhoon. Tijdens de workshop behandelt hij veel aspecten die komen kijken bij het werk van een DJ. Zo zal hij buiten vinyl scratching ook ingaan op op het maken van live mash-ups, de apparatuur en mixing!

Wie de overige workshops gaan geven is nog even een geheim, maar we beloven dat het zo interessant wordt als de vorige reeks.

De workshops zijn op woensdagavonden in De Kroepoekfabriek.

Het gaat om de volgende data:

  • 29 april                                                                   • 6 mei
  • 13 mei                                                                      • 17 mei
  • 20 mei                                                                    • 27 mei         
  • 3 juni                                                                      • 10 juni – Showcase

Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. Enkele workshops worden in groepen gegeven waardoor starttijden variëren. Informatie hierover wordt per mail opgestuurd voor aanvang van het workshoptraject.

Deelnemen aan het volledige Spindoctors-traject van zeven weken kost in totaal 25 euro ex. fee.

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor Spindoctors. Je ontvangt per mail een link om de betaling te voldoen.
Je inschrijving is na betaling pas definitief.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.