loading
Spindoctors | Workshop
9 oktober 2019
Spindoctors | Workshop 9 oktober 2019
Vvk 26.00
Start 19:30 - 22:00
Open 19:15
Start 19:30 - 22:00
Genre DJ WORKSHOP
Waar De Kroepoekfabriek
Leeftijd 15

Spindoctors is terug van weggeweest! De voormalige clubavond is omgetoverd tot een workshoptraject van zeven weken waar verschillende aspecten van het werk als DJ aan bod komen. Wil jij als DJ de volgende stap zetten? Dan is Spindoctors hét workshoptraject voor jou! Let op: Ervaring als DJ is vereist, ervaring met producing is niet nodig.

Tijdens Spindoctors worden er een aantal workshops en masterclasses gegeven. Zo neemt DJ Okkie, bekend met kleinere én grotere zalen in Nederland en festivals als Lowlands, je mee in de technische aspecten van het vak.

Giorgi Kuiper, bekend als de man achter de knoppen bij Rotterdamse formatie De Likt, leert je alles wat je wilt weten over producing. Ook als je daar nog weinig tot geen ervaring mee hebt!

Daarnaast vinden er masterclasses plaats van andere professionals uit het werkveld die meer komen vertellen over de zakelijke aspecten van het werk als DJ. Zo geven de eigenaar van PRSPCT RECORDS en de PRSPCT label manager een masterclass en neemt DJ Revise je mee in zijn ervaringen. Zo opende hij bijvoorbeeld voor Hardwell op Kreta!

De workshops zijn op woensdagavonden in De Kroepoekfabriek.

Het gaat om de volgende data:

  • 9 oktober                                                                           • 30 oktober
  • 16 oktober                                                                         • 6 november
  • 23 oktober                                                                         • 20 november – showcase

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Enkele workshops worden in groepen gegeven waardoor starttijden variëren. Informatie hierover wordt per mail opgestuurd voor aanvang van het workshoptraject.

Deelnemen aan het volledige Spindoctors-traject van zeven weken kost in totaal 25 euro ex. fee.

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor Spindoctors. Je ontvangt per mail een link om de betaling te voldoen.
Je inschrijving is na betaling pas definitief.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.