loading
X-POSURE 2021

Ben jij die leergierige, nieuwe podiumkunstenaar en op zoek naar een podium voor jouw talent? Wordt het hoog tijd dat de wereld kennis maakt met jouw talent? Dan is showcase festival X-Posure misschien wel wat voor jou!

Wat is X-Posure?
X-Posure is een showcase festival voor podiumkunstenaars binnen verschillende disciplines. Tijdens X-Posure gaan we aan de slag met jouw act, krijg je advies van professionals én treedt je tijdens de showcase op voor sleutelfiguren uit de culturele sector. Denk aan scouts van festivals, podia en andere toffe organisaties die jou misschien wel héél graag willen laten optreden in hun zaal of je willen scouten voor een tof traject wat je nog weer een stapje verder brengt. Het kan zomaar zijn dat X-Posure voor jou een springplank is naar een grotere talentencompetitie zoals De Grote Prijs of Popronde. Een aantal X-Posure deelnemers gingen je al voor!

X-Posure tijdens corona

Een showcasefestival organiseren in deze rare tijden gaat helaas niet, hoe graag we het ook zouden willen. Vorig jaar hebben we de boel omgegooid en hebben we op een veilige maar toch leuke manier X-Posure tóch door kunnen laten gaan. In plaats van optreden tijdens het X-Posure showcasefestival gaan we er voor zorgen dat jij als ambitieuze artiest naar huis gaat met een professionele presskit zodat jij, zodra het weer mag, jezelf goed in de kijker kunt spelen! Voor de presskit nemen we samen met een professionele videograaf jouw optreden op en laten we toffe portretfoto’s van je schieten door een fotograaf. De opnamedag kan nog veranderen n.a.v. het aantal deelnemers, maar op dit moment is de datum (onder voorbehoud) 17 april!

Voorafgaand krijgt iedere geselecteerde act meerdere workshops aangeboden zodat we er zeker van zijn dat ze vol zelfvertrouwen het podium bestijgen en zo hun beste optreden kunnen geven voor de camera’s. Deze workshops vinden plaats in de weken voorafgaand aan de opnamedag. Tijdens de workshops wordt er gewerkt aan podiumpresentatie, krijg je tips en tricks over jouw act of materiaal en wordt de showcase gefinetuned met een professional.

Meedoen?
Te gek! Er zitten wel een paar voorwaarden aan vast:
– Jij bent ouder dan 12 jaar, en als je met een groep komt zijn je groepsleden dat ook. Er is geen maximumleeftijd;
– Je hebt een act waar geen dieren in voorkomen;
– Je bent beschikbaar op zaterdagmiddag 17 april;
– Je bent enthousiast en leergierig en klaar om De Kroepoekfabriek op zijn kop te zetten;

Deelname aan X-Posure is helemaal gratis!

Inschrijven kan t/m 11 februari 2021 door onderstaand formulier in te vullen. Er is plaats voor +- 10 deelnemers, niet iedereen die zich inschrijft is direct verzekerd van een plek.

Je kunt je helaas niet meer inschrijven.