loading

285 BOOKINGS PRESENTS: ¡PENDEJO!+ MAUDLIN. + DIESELBURNER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.50
Deur
€ 10.50
Datum
VR 24 NOV 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 24 november presenteert Two Eighty Five Bookings drie kneiterharde bands uit eigen stal; ¡Pendejo!, Maudlin. en DieselBurner! Verwacht lome riffs, pompende bassen en genadeloos groovende drums!

¡Pendejo!

De muziek van ¡PENDEJO! kan worden omschreven als heavy, verslavend, rauw en groovend, of zoals een Spaanse recensent het mooi verwoordde: “Heavy rock met kloten ter grootte van Danny de Vito”. ¡PENDEJO! liet al remsporen na in de underground scene in Europa, deelde het podium met Fu Manchu en Karma to Burn en tourde drie keer in Latijns-Amerika. Met een nieuwe drummer in de gelederen nam de band in augustus hun derde plaat op, welke begin 2018 uit zal komen. Maar voor het zover is, staan ze in november gewoon in De Kroepoekfabriek.

Maudlin.

Maudlin. is een psychedelische stonerrockband uit het Vlaamse Oostende en deelt de gitarist met het welbekende Oscar & The Wolf en de drummer met The Spectors. De band bestaat al sinds 2004, speelde in de tussentijd al in 14 verschillende landen en stond op de planken met bands als Neurosis, Russian Circles, AmenRa, Rosetta en Steak Number Eight. Verwacht psychedelisch rock vol emotie en intensiteit. Een band die zich bij iedere plaat opnieuw uitvindt. Over platen gesproken; in 2018 komt hun nieuwe plaat uit op het Gentse Consouling Sounds en wij krijgen hiervan alvast een voorproefje!

DieselBurner

Twee gasten die geluid maken voor tien? DieselBurner bewijst dat het kan! Dit stonerrock duo uit Rotterdam beukt er dan ook een aardig eindje op los met slechts een drummer en een zingende gitarist in de gelederen. Op 14 oktober komt de band met hun tweede plaat op de proppen. Wij hebben stiekem al wat mogen luisteren en kunnen je vertellen; dit wordt een feestje! Hard, harder, hardst!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event