loading

ALBUMRELEASE VERMIN

ONGENUANCEERDE METALGROOVES UIT DE SMERIGHEID VAN DE BOTLEK

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,50
Deur
12,50
Datum
VR 4 NOV 2022
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Metal & rock
Metalcore & hardcore
Tickets kopen

Vermin, geboren in de smerigheid van de Botlek. Een sound die balanceert op het snijvlak tussen extreem en toegankelijk. Een contrasterende en onverwachte mix van groove, experimentatie en ongemakkelijke dissonantie. Ook worden tempo- en maatwisselingen regelmatig misbruikt. Bereid je voor op een flinke bak herrie, want op vrijdagavond 4 november viert Vermin hun albumrelease in De Kroepoekfabriek! 

VERMIN
In het korte bestaan van Vermin hebben ze o.a. gespeeld op het Eendrachtsfestival, Big Rivers Festival, het Spijkenissefestival en hebben ze de publieksprijs gewonnen van de Grote Prijs van Dordt. Wat je van ze kan verwachten? Ze zijn geïnspireerd door artiesten als: Knocked Loose, Mastodon, Inter Arma en Monolord. Dat betekent ruig gitaargeluid, groovy basslines, en veel tempowisselingen. De shows van Vermin zijn ongenuanceerd en een tikkeltje psychotisch. Zoals ze zelf zeggen: “Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor het vergallen van uw avond met een flinke bak teringherrie.”

Line-up

Collapse
VERMIN
VERMIN

Vermin, geboren in de smerigheid van de Botlek. Een sound die balanceert op het snijvlak tussen extreem en toegankelijk. Een contrasterende en onverwachte mix van groove, experimentatie en ongemakkelijke dissonantie. In het korte bestaan van Vermin hebben ze o.a. gespeeld op het Eendrachtsfestival, Big Rivers Festival, het Spijkenissefestival en hebben ze de publieksprijs gewonnen van de Grote Prijs van Dordt.

Collapse
Reformist
Reformist

Reformist maakt een mix van moderne metal. Hun muziek zit vol dikke Grooves, atmosferische soundscapes, brutale riffs en vocals volgestopt met emotie. Voor fans van: Whitechapel, Novelists, Humanity's last breath en Meshuggah. Reformist stond eerder in 013, Baroeg en Patronaat.

Informatie

Voorverkoop
7,50
Deur
12,50
Datum
VR 4 NOV 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Metal & rock
Metalcore & hardcore
Tickets kopen

REIAL | HALLOWEEN
Vorige event
KUKON - POLISH HIPHOP NIGHT
Volgende event