loading

ALPE D'HUZES

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,50
Datum
DO 16 OKT 2014
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

 Een feestelijke avond voor de Alpe d’Huzes actie van het KWF, met lokale bands en DJ’s en een knallende surprise act. Kom feesten voor het goede doel!
Logo_Alpe-dHuZes

Voor ieder wat wils deze avond, van (lichte) rock tot R&B/Hiphop. Dus kom ook! Gooi je heupen los en steun het goede doel!

Deur open: 19:30u

Line-up:
– Op de Vloer, 20.15 – 20.45
Een leuke, energieke band met een geheel eigen sound. Ze schrijven eigen nummers, in de prachtige Nederlandse taal. Plaats de band in de Klein Kunst hoek en je weet genoeg! Uiteenlopende nummers, klein om naar te luisteren maar ook zeker dansbaar.

– Geert van Emden, 21.00 – 21.25
Geert van Emden is een in Schiedam geboren songwriter, wonend in Den Haag. Vanaf jongs af aan schrijft hij gevoelige akoestische songs die vaag doen denken aan Fink, Bon Iver en Ben Howard. Nadat hij in een badje als bassist fungeerde, besloot hij met zijn eigen werk naar de voorgrond te treden. De excentrieke stem draagt bij aan een geheel eigen sound, wat Geert tot een van de meest veel belovende jonge artiesten in Den Haag maakt.

– De Waanzin, 21.45 – 22.15
Met een gezamenlijk vermogen van zo’n 500 optredens op de vaderlandse planken, maken deze ogenschijnlijke veteranen een poepjonge indruk. Hun nieuwe offensief ‘De Waanzin’ omhelst een frisse mix van pop, rock, reggae en een vleugje country, gestoeld op een leest van goudeerlijke, uiterst gevatte Hollandse teksten. Deze brok ervaring staat inmiddels te popelen en is klaar voor de aftrap, U ook?

– Le Seton, 22.30 – 22.50
Le Seton combineert hiphop met een singer-songwriterachtig randje. In 2014 is Le Seton begonnen met releasen van een aantal tracks, waarvan ‘Tien uur in de ochtend’ de eerste is. Daarnaast is medio juli de mixtape #FLM (Featuring Le Mixtape) uitgekomen. De #FLM mixtape is gratis te beluisteren en te downloaden op de Le Seton SoundCloud

Naast het podium programma zal er een support act aanwezig zijn om de feest stemming tot nog grotere hoogte te brengen! De support act zal verzorgd worden door Dj Frank Koedood, die met zijn vele bijzondere platen de heupen wel laat bewegen. Ja, U leest het goed… Platen, Frank draait échte platen! Van zeldzame, nog nooit gehoorde plaatjes tot de grootste LP’s, deze Dj mag U niet missen! Vraagt U er eentje aan..?
Kaart verkoop is geheel ten goede van het goede doel: het KWF!

 

Op deze avond is de Rabokorting niet van toepassing, omdat dit evenement georganiseerd wordt door een externe partij en de opbrengst is voor een goed doel.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event