loading

ANGELS & DEMONS TOUR: CONORACH + ART OF PAIN + BLACKBRIAR

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 21 JAN 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Brullen en raggen op 21 januari met behoorlijk zware metal. Met de komst van Conorach, BlackBriar en Art of Pain duiken we de wereld van de female-fronted metalbands. Niet de voor zwakkeren! Gooi je haar los en bang mee.

Drie bands, een overeenkomst: een powerchick als leadsinger. Het is niet alleen maar een mannenwereldje en dat bewijzen deze bands. Conorach, Blackbriar en Art of Pain shredden er op los! Wegens een blessure kan het eerder aangekondigde Venator helaas niet optreden. Om het verlies enigzins goed te maken, zullen de andere band elk een langere set spelen.

Conorach
Door de pure kracht van metal te versmelten met orkestraties, folk en een progressieve inslag heeft Conorach zijn eigen unieke sound weten te creëren. Deze Rotterdammers hebben bewezen dat ze passie hebben. Het vorige album was geweldig goed ontvangen door critici, vanwege de originaliteit en bevlogenheid. Ze zijn het beste te vergelijken met epische bands als Airged L’Amh, Domine en Warlord. Dit komt vooral door de aanstekelijke songs met hakkende riffs, sterke solo’s en een sterke zangeres.

BlackBriar
Het vijfkoppige monster genaamd Blackbriar is een wat alternatievere metalband. Naar eigen zeggen opent de zangeres de poorten naar hemel en hel met haar stem, vrij toepasselijk op deze avond dus. In 2015 brachten ze een video uit en hebben ze succesvol een crowdfunding campagne beëindigd voor een EP. Als dat niks zegt over de kwaliteit van de rockers weten we het ook niet meer.

Art of Pain
Geïnspireerd door bands als Megadeth en Nevermore is Art of Pain opgericht. Het eerste wat jou gaat opvallen aan deze bijzondere heavy/trash metalband is de krachtige stem van de zangeres. Dat komt goed uit, want daar kom je ook een beetje voor. De muziek zwenkt soms uit naar death metal en melodische metal dus ze houden zich niet vast aan één genre. Deze Friezen gaan sowieso meer van zich laten horen, dus hou ze in de gaten!?

Art of Pain - metal

Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event