loading

BAKKERLUTZ

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,00
Deur
10,00
Datum
VR 30 MEI 2014
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

BakkerLutz, dat is Joris Lutz (oa Ha die Pa, Gruppo Sportivo, Bombita’s Peter de Vries) en Martin Bakker (o.a. Groot niet te vermijden, Freek de Jonge, Nits, Gruppo Sportivo).

BakkerLutz gaat terug naar de roots. Het is tenslotte goed om af en toe eens te kijken waar je vandaan komt. Waar hét vandaan komt, die rock ’n roll. Wat hoorde je als jochie ook weer uit die grote houten radio komen?

Buddy Holly, Eddie Cochran, Everly Brothers, Ray Charles, Creedence, Elvis, Otis, Who, Clapton, Stones, Beatles… Ze komen allemaal langs maar dan uit iets betere speakers dan van die oude radio…Een trip down memory lane die aantoont dat de muziek van toen nog steeds zo actueel is. Voor de oudere jongere die verlangt naar de muziek van vroeger en voor de jongere jongere die vindt dat hij of zij te laat geboren is.

Een van de KF’s graag geziene gezelschappen Spek en Boogert is geen standaard cliché coverband. Deze frisse en jonge multi-instrumentalisten gooien een swingend country/rock ’n roll sausje over alles wat zij in hun getalenteerde  handen krijgen.
Deze mannen zullen het publiek ongetwijfeld goed opgewarmd krijgen.

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

RAY FUEGO
Volgende event