loading

BARRELHOUSE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 17.50
Datum
VR 14 APR 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 14 april hebben wij echte, unieke neder-blues in De Kroepoekfabriek: Barrelhouse. In het voorprogramma van BB King hebben ze al gestaan, maar nog niet op ons podium. Dat wordt dus eens tijd! Met muziek variërend van ballads tot uptempo zorgt Barrelhouse ervoor dat de zaal gevuld wordt met heerlijke blues tunes. Put on your blues shoes en maak je klaar!

Deze podiumbeesten draaien al veertig jaar mee in het vak en zijn daarbij succesvol. Leuk feitje, de band is altijd in dezelfde bezetting gebleven! In die (lange) tijd hebben zij vijftien albums en een DVD opgenomen waarbij je uitstapjes vindt naar country, rock, jazz en folk. Het nieuwste album (waar fans mooi zes jaar op mochten wachten) heet Almost There en staat weer vol met pareltjes.

Even over Barrelhouse, deze oude rakkers zijn dus al een poos samen in dezelfde bezetting. Dat vinden wij eigenlijk al knap genoeg, maar dan maken ze ook nog heerlijke blues. Over die veertig jaar hebben zij al 2000 optredens met elkaar overleeft en spelen alsnog elke keer met dezelfde bezieling. Zij spelen met zijn zessen waarbij iedereen zijn eigen inbreng heeft. Frontvrouw Tineke Schoemaker is toch wel echt de kers op de taart. Haar unieke bluesy stem hoor je nergens en haar songwriting skills zorgen voor zowel een brede lach als een paar gênante tranen.

Er wordt altijd met dezelfde passie, energie, intimiteit en vitaliteit gespeeld, age doesn’t matter. Heb je zin om in één avond alle aspecten van blues terug te vinden? Dan zit je in De Kroepoekfabriek goed op vrijdag 14 april!

barrelhouse8750-1

Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event