loading

BLACK PEAKS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 14.00
Datum
WO 7 JUN 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op woensdag 7 juni is het weer tijd voor een stevige portie gitaar in De Kroepoekfabriek. Dan staat Black Peaks bij ons op het podium. Sommige bands zijn niet te beschrijven aan de hand van een enkel genre. Black Peaks is een band die moeiteloos diverse genres in een mixer gooit en van metalcore, math core, melodische metal en prog een heerlijke cocktail maakt.

BLACK PEAKS

De Engelse band werd opgericht in 2012 en is o.a. het voorprogramma van John Coffey geweest en ook heeft de band een tour gedaan, samen met de band HECK. Vorig jaar werd het debuutalbum ‘STATUES’ uitgebracht. Zanger Will Gardner laat weten: We hebben onszelf nooit gezien als slechts een metalband, een hardcore band of een math rock band. We vinden het een heel fijn idee om nergens bij te horen en mensen in verwarring te brengen.

Klinkt als: Mastodon, Mars Volta, System of a Down en The Dillinger Escape Plan.

 

LIJGER

Support tijdens deze avond komt van niemand minder dan LIJGER. Deze 4 koppige band brengt onvervalsde Rock ‘n’ Roll en is niet voor de poes.

 

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event