loading

BLIKOPENER: WITCHRIDER + COSMIC DEBRIS

ALTERNATIEVE & PSYCHEDELISCHE STONERROCK

Informatie Collapse

Voorverkoop
Gratis
Datum
ZA 10 SEP 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Metal & rock

Op zaterdag 10 september trekken we weer een blik verse muziek open, en voor deze editie gaat Blikopener de grens over! Dit keer staat namelijk onder andere Witchrider uit Oostenrijk op het programma. De tweede band voor deze avond wordt nog bekendgemaakt. Maak je klaar voor een avondje alternative- en stonerrock. Net zoals altijd is deze Blikopener gratis!

WITCHRIDER

Witchrider is een stonerrockband uit Oostenrijk. De naam Witchrider komt van het fenomeen slaapverlamming/slaapparalyse: ‘Riding the Witch’. En dat is geen toeval: de heren bezitten de kunst het publiek het ene moment te verlammen, om ze vervolgens keihard wakker te schudden en te laten headbangen. De zanger heeft een meeslepende, diepe stem. Het ritme van de gitaren is soms explosief, maar soms ook ineens heel fragiel, om er vervolgens weer een gitaarsolo overheen te knallen. Witchrider timmert al bijna 10 jaar aan de weg, en wij hopen dat daar nog 10 jaar bij komt.

 

COSMIC DEBRIS

De drie heren van psychedelische stonerrockband Cosmic Debris uit Leiden misten de 70s zo erg dat ze een band in het leven hebben geroepen om terug te gaan naar deze betere tijden van de twintigste eeuw en de spacerock te herbeleven. En daar mag iederen, dus ook jij, van meegenieten. Oordoppen mee want volgens de band is harder ALTIJD beter!

Informatie

Voorverkoop
Gratis
Datum
ZA 10 SEP 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event