loading

BLOW THE SPEAKERS – 10 JAAR KF [VERPLAATST, NIEUWE DATUM VOLGT]

MET RUTHLESS, CRUDE INTENTIONS EN MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 16.00
Deur
€ 20.00
Datum
ZA 18 SEP 2021
Open
23:30
Start
23:30
Verwacht Einde
05:00
Minimumleeftijd
18
Genre
Hardcore & Hardstyle
Tickets kopen

Helaas hebben we in verband met de geldende maatregelen dit concert moeten verplaatsen. Op dit moment zijn we druk bezig met het bevestigen van een nieuwe datum. Wanneer dit bekend is ontvangen de kaartkopers bericht.

De Kroepoekfabriek wordt tien jaar! Alle reden om dat ook met een editie van Blow The Speakers te vieren. Verwacht weer het bekende beukwerk van de allerbeste classics, jump, freestyle, hardstyle en hardcore.

Line-up:

  • Ruthless
  • Crude Intentions
  • GJ Warez
  • Dave S
  • Ruffian

10 jaar KF

In september 2011 opende poppodium De Kroepoekfabriek officieel de deuren met optredens van De Staat, Winne, Zware Jongenz en Lucky Fonz. Er volgden nog heel veel artiesten, groot en gelijk, Nederlands en internationaal. We zijn mee gaan werken aan het Zomerterras, het Stadsstrand, hebben talloze jonge artiesten op weg geholpen met allerlei trajecten en optredens, toverden zwembaden om tot dampende nachtclubs en maakten van een skatebaan een festivalterrein met het Rock ’n Ramps Festival. Zo maar een kleine greep uit de wapenfeiten. Alle reden dus om trots te zijn en te vieren dat we er nog altijd zijn en zullen blijven!

Informatie

Voorverkoop
€ 16.00
Deur
€ 20.00
Datum
ZA 18 SEP 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
23:30
Start
23:30
Verwacht einde
05:00
MINIMUMLEEFTIJD: 18
Genre
Hardcore & Hardstyle
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event