loading

BRUUT! & ANTON GOUDSMIT GO SURFING

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 16.50
Deur
€ 18.50
Datum
ZA 14 DEC 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Jazz
Rock
Rockabilly
60's
Tickets kopen

 

https://www.youtube.com/watch?v=QAf1bZC6Y8kBRUUT! en Anton Goudsmit gaan surfen! De jazzgiganten hebben de platenkoffers van opa en oma afgestoft en berijden de geluidsgolven. Zaterdag 14 december zie je het allemaal live.

BRUUT! & Anton Goudsmit

De best geklede jazzband van Nederland, BRUUT!, bundelt de krachten met de onnavolgbare gitaarmoloch die door het leven gaat als Anton Goudsmit. Het vijftal stofte de platenkoffers af van hun grootouders en kwamen parels tegen als de onlangs overleden Dick Dale, The Beach Boys, Laika and the Cosmonauts en Benny Joy. Dat inspireerde hen om die prachtplaten eens stevig onder handen te nemen. De herontdekking van de kenmerkende surfsound zorgde niet alleen voor herbewerkingen van deze oude platen, ze hebben in datzelfde geluid ook compleet nieuwe, eigen tracks gemaakt.

Een supergroep die je kan typeren als ‘The Beach Boys on steroids’ of ‘North Sea Surf’. Hoe dan ook: als je ook maar een greintje liefde hebt voor de classic surfrock en/of jazz, dan móet je dit live gezien hebben!

SUPPORT: AMAGUK

Het groovet, het scheurt en doorbreekt grenzen. Amaguk is het voorprogramma tijdens deze show. Het Spaans-Griekse trio bestaat sinds 2018 en deed eerder mee aan North Sea Round Town en stond in het roemruchte Dizzy.  Dizzyprogrammeur Ritsema:

Dit voorjaar tijdens North Sea Round Town maakte het jonge trio AMAGUK al grote indruk op het Dizzy podium met hun energieke optreden. Dit Spaans/Griekse trio zigzagt moeiteloos tussen gitaarrock, punkfunk en avant-garde-jazz die bol staat van grillige uptempo beats, diepe elektronische bassen en gierende solo’s op gitaar en saxofoon. Dit alles gespeeld met de attitude en energie van een punkband.

Jazz in Town

Voor het programma Jazz in Town werken we samen met De Stadsgehoorzaal. Een programmaserie vol te gekke jazz in allerlei hoeken. Voor het gehele Jazz in Town programma zijn passe-partouts beschikbaar, tot 27 september. Losse toegang voor alle concerten kost je €94,50, met de passepartout betaal je slechts €60 euro. Een voordeel van bijna 35 euro! Haal je passe-partout hier.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event