loading

CD-PRESENTATIE GOLDEN CAVES

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
VR 24 MRT 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Vrijdag 24 maart staat De Kroepoekfabriek in het teken van symfonische en progressieve rock tijdens de CD-presentatie van Golden Caves. Op deze knalavond wordt  het kersverse album Collision  gepresenteerd. Daarnaast wordt de band ondersteund door The Aurora Project en Mayra Orchestra als support.

Golden Caves
Golden Caves is onderdeel van de nieuwe generatie progressieve rock van Nederlandse bodem. De band haalt muzikale en theatrale elementen uit verschillende bronnen en stijlen. Dit alles komt samen in een toffe mengelmoes van progressieve en alternatieve klanken. De band is geïnspireerd door bands als Porcupine Tree, Steven Wilson en Perfect Circle. Golden Caves brengt rauwe rock, afgewisseld met melodische en ritmische stukken.

Golden Caves heeft zich live al flink bewezen door op het podium te staan van Paradiso en het winnen van Band Boost waaruit een optreden volgde op Wantijpop. Tot op heden heeft de band twee singles en een EP uitgebracht en komt de band op 24 maart met hun debuutalbum Collision. Deze wordt op 24 maart bij ons in De Kroepoekfabriek gepresenteerd.

golden caves progressive rock

Mayra Orchestra
Mayra Orchestra is een nieuw filmisch poporkest uit Rotterdam. Met hun sprookjesachtige muziek nemen zij je mee op een reis vol fantasie. Van klein en intiem tot meeslepend en groots. Mayra Orchestra neemt je mee naar een droomwereld waarin niets is wat het lijkt. Het orkest speelt weliswaar melodische muziek, maar buiten dat kan je alsnog best een flinke dosis rock verwachten.

aurora-project

The Aurora Project
The Aurora Project is een succesvolle speler in het Nederlandse progressieve rock landschap. De band is komt uit Katwijk en staat bekend om hun krachtige conceptalbums. Het album Selling The Aggression werd uitgeroepen tot album van het jaar 2013 door Sympho Shop Radio. Op 10 december heeft de band haar vierde conceptalbum World of Grey gepresenteerd.

band-1

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event