loading

DE ALLERLAATSTE TOKOLOKO: CERTAIN ANIMALS, STONE GOLEM + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 20 SEP 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Indierock/ alternatief
Rock
Ska
60's
70's

Na al die jaren komt Tokoloko tot een eind. Sinds het openen van De Kroepoekfabriek was Tokoloko een vast gegeven. Maandelijks of om de maand nieuwe bands checken in uiteenlopende genres, helemaal voor nop. Voor we stoppen, maken we er nog eenmaal een ‘best-of’ knalfuif van op vrijdag 20 september met Certain Animals, Stone Golem, Urban Distortion en Skapiche?!

Certain Animals

Certain Animals is een driekoppige band uit Rotterdam die Beatle-esque meerstemmigheid combineert met stevige riffs en gitaarwerk in de stijl van seventieslegendes als Cream en Neil Young. De afgelopen drie jaar heeft de band na een succesvolle Popronde onder andere gespeeld op festivals als Zwarte Cross, Oerol, Mañana Mañana en Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en heeft het trio voorprogramma’s gespeeld van onder andere DeWolff, Therapy? en Golden Earring. Momenteel werkt de band in haar zelf gebouwde studio aan een debuutalbum waarvan de eerste single op 18 oktober gereleased wordt.

STONE GOLEM

Stone Golem is een verhaalgedreven spacerock band uit Nederland. De band onderscheid zich door de unieke combinatie van rauwe, laag gestemde stonerrock en metalriffs, meerstemmige zanglijnen en progressieve, atmosferische muzikale landschappen. Een episch, intergalactisch verhaal loopt als een rode draad door de nummers van Stone Golem. De band heeft reeds twee albums op zak.

Ook live weet Stone Golem het publiek mee te voeren in hun universum. Of het nu gaat om een korte explosieve show op een festival of een lang uitgesponnen spektakel in een zaal, de band brengt de nodige podium ervaring met zich mee.

URBAN DISTORTION

Urban Distortion is een alternatieve rockband uit het hart van Schiedam. UD heeft een eigen stijl en geluid die te vergelijken is met roemruchte Seattle-scene. Het energieke optreden van de band, de strakke ritme sectie, de “wall off sound” en de “kras over je ziel” vocalen, maakt Urban Distortion een echte live-band. Ze hebben dan ook al op menig festival gespeeld. In het vijfde jaar van het bestaan van de rockband is de nieuwste EP “Rock Bottom” recent uitgebracht met het nummer “Crazy” als bijpassende videoclip. Wanneer Urban Distortion speelt, wordt het glas geheven. Bottoms up!

SKAPICHE

Een energieke uptempo party ska band die van ieder optreden een wervelende show weet te maken! Dit doen zij met hun knal ska. Compleet met aanstekelijke melodieën, rockende riffs, dikke polka en opzwepende shouting waarbij het publiek wordt uitgenodigd om vooral lekker mee te doen.

Met een solide basis van drum, bas, gitaar en toetsen, aangevuld met drie swingende blazers en gecomplementeerd door een zangeres met een dijk van een stem en onuitputtelijke energie maken ze van elk(e) zaal of festival één groot pompend uptempo feest. In juli 2018 is de EP ‘My Night’ uitgekomen waarop de veelzijdigheid van deze band goed te beluisteren is. Check ‘m, trek je favo dansschoenen aan en we zien je bij Tokoloko.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 20 SEP 2019
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Indierock/ alternatief
Rock
Ska
60's
70's
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event