loading

DE HITMACHINE | HALLOWEEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 10.50
Datum
VR 27 OKT 2017
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
05:00
Minimumleeftijd
18+
Tickets kopen

VAN JUSTIN BIEBER TOT NIRVANA EN VAN BEASTIE BOYS TOT RIHANNA.

Kom uit je graftombe, trek die linnen banden over je hele lichaam en vier Halloween met ons! Oh mummy! Deze editie kan je al die plaatjes verwachten die zo goed passen bij de vuigste feestdag van het jaar, en ja: natuurlijk passeert ook MJ’s ‘Thriller’ de revue.

HALLOWEEN VIER JE HIER

De Hitmachine is dé leukste manier om met al jouw vrienden Halloween te vieren. Want De Hitmachine is een wervelwind aan pop-, dance-, rock- en hiphophits van de afgelopen decennia. Mash-ups, remixes of gewoon de originele plaatjes: alles passeert de revue. Ouderwets gezellig dus met de beste (en slechtste) classics van toen en nu aan de lopende band. En alles komt langs, van Justin Bieber tot Nirvana en van Beastie Boys tot Rihanna.

Kom je verkleed? Dan krijg je een presentje van ons! Een gebitje met grote hoektanden of een bloedvlek op je wang is natuurlijk geen verkleden. We verwachten wel een beetje effort! Ons deurpersoneel fungeert als keuringscommissie ;).

 

Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket! Benieuwd hoe dat werkt of wil je weten welke kortingen we nog meer bieden? Kijk dan even hier.

Informatie

Voorverkoop
€ 8.00
Deur
€ 10.50
Datum
VR 27 OKT 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht einde
05:00
MINIMUMLEEFTIJD: 18+
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event