loading

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]

FEESTELIJKE COVERBAND OPENT STRANDCONCERTEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
ZA 15 JUN 2024
Open
12:00
Start
20:00
Verwacht Einde
22:00

De organisatie heeft helaas besloten het evenement te annuleren, in verband met het slechte weer. Er wordt gezocht naar een vervangende datum, om dit concert toch op Het Stadsstrand plaats te laten vinden. Zodra we hier meer over kunnen zeggen, plaatsen we dit op onze website en op onze social media kanalen.

Ook dit jaar werken Het Stadsstrand Vlaardingen en De Kroepoekfabriek weer samen. Van hiphop tot jazz, van pop tot folk, tussen juni en september 2024 staan er weer een aantal toffe concerten op het programma van Het Stadsstrand, georganiseerd door De KF! Dat betekent genieten van livemuziek, met een cocktail in je hand, tijdens de zwoele zomeravonden! Op 15 juni trappen we deze reeks concerten  af met Vlaardingens tofste feestband: De Vaart! Het concert staat gepland tussen 20:00 en 22:00 en is gratis toegankelijk.

Dé feestformatie van Vlaardingen tovert elk grauw samenzijn om in een denderend feestje. De band speelt covers en gaat van Nederpop naar rock, pop en soul. ‘Gekkigheid’ is hét woord als je over De Vaart spreekt: van outfit tot effecten, er wordt altijd lekker uitgepakt door de heren. Waarschijnlijk ken je ze al van Het Zomerterras, waar ze de kolkende menigte al meerdere jaren tot een feestelijke uitbarsting lieten komen. Gelukkig zijn ze ook thuis op ons net wat kleinere podium!

Met dit optreden wordt de herbestemming en het behoud van de vuurtorenkap voor Vlaardingen ondersteund.

DANGERZONE
Vorige event
FESTIVALLUNCH @ DE VREEMDE VOGEL [GEANNULEERD]
Volgende event