loading

DEATH ALLEY + DE DOOD

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.50
Datum
VR 9 OKT 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02.00
Tickets kopen

Vrijdag 9 oktober kun je een van de dodelijkste avonden uit de gehele Kroepoek-geschiedenis verwachten. Wel in positieve zin natuurlijk. We garanderen je dat je je na het optreden van Death Alley en De Dood weer als herboren voelt. 

Death Alley
Vanuit de donkere kelders van Amsterdam levert Death Alley zware kisten punked-out proto-metal die je een nieuwe kijk geven op old school rock ’n roll. Met ex-leden van The Devil’s Blood kun je eindeloze energie, een maximale attitude en zo’n rauw geluid verwachten dat je de blaren voelt opkomen. Gegarandeerd een brandend gevoel van het begin tot het eind dus. Hun nieuwe album Black Magick Boogieland is een dikke middelvinger naar aanstellerig geneuzel. Wel vol met geladen gitaren, elektriserende leads en muzikale ontploffingen dat dan weer wel. Bedank de goden van de heavy music maar vast, want je hebt zojuist je nieuwe favoriete band ontmoet.

Death Alley lo res - Copyright Willem Melssen

De Dood – punkrock uit Schiedam
De Dood live zien is een even tegenstrijdige als intrigerende ervaring. De combinatie van absurde teksten en retestrakke riffs zorgt voor een macabere sfeer. Menig zaal bleef al verbouwereerd achter na het geweld van de drie heren. Wat hun reputatie legendarisch maakt. Pas maar op (of niet) want De Dood komt je halen.

de dood

 

Order of the Emperor 
Met invloeden van Judas Priest, Black Sabbath en Thin Lizzy heeft deze band heavy metal een hele nieuwe dimensie gegeven. Of eigenlijk zoals ze zelf zeggen: ‘Wij zijn hier om iedereen er aan te herinneren waar heavy metal voor stond en staat.’ Luide riffs, donker theater en spuwend vuur. De misleidende vlaggen zullen tijdens dit optreden voorgoed worden verbrand. Klik hier voor een dodelijke voorproef.

OOTE_01

 

 

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

 

 

 

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event