loading

EDUDANS

Informatie Collapse

Voorverkoop
3,50
Deur
5,00
Datum
DO 5 APR 2012
Open
20.30
Start
21.00
Verwacht Einde
02.00
Tickets kopen

Het is altijd fijn als je iets leuks kunt combineren met iets goeds. En dan hebben we het niet over een soort Liga-koek. Wij bedoelen een fijn avondje uit. Ofwel: kom 5 april bandjes bekijken en dansen tijdens Edudans en support het goede doel Edukans!

Edudans is een benefietavond waarbij verschillende bands van de Zadkine Popacademie hun repertoire ten gehore brengen. Na de bands draaien DJ’s, dus blijf lekker dansen! De opbrengsten van deze avond gaan naar het goede doel Edukans. Deze organisatie gelooft in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Onderwijs maakt weerbaar, geeft kinderen vaardigheden waar ze hun leven lang profijt van hebben. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in ontwikkelingslanden. De Kroepoekfabriek draagt hier graag een steentje aan bij natuurlijk!

Als je je kater wil verzachten met een goed gevoel over jezelf is deze avond perfect. Lekker bandjes kijken, dansen en sjansen en voor je het weet support je onderwijs in ontwikkelingslanden.

Op het programma staan…
Rock at Nine
Dj Loues Calmero
Kelvin
Staalmeesters
Dj Levi Verspeek
This City Shines
Dj Stefan Milan
Dj Kevin Krakkemikkig 

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event