loading

ELECTRIC EEL SHOCK + DIKKE DENNIS & DE RØCKERS

LEGENDARISCHE JAPANSE ROCKERS VIEREN JUBILEUM

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.50
Datum
ZA 6 APR 2024
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Metal & rock
Tickets kopen

Op 6 april 2024 speelt Electric Eel Shock voor hun dertigste verjaardagstournee in De KF! De band is in de jaren ’90 opgericht in Tokyo. Vlak voor de eeuw-wisseling verliet EES hun geboorteland Japan om te zien of ze het waar konden maken in Amerika. Sindsdien hebben ze in meer dan veertig landen over de hele wereld opgetreden. Daarnaast hebben ze op ieder noemingswaardig rockfestival in Europa gespeeld. Voor lange tijd droomde Dikke Dennis van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. 

Electric Eel Shock

Opgericht in Tokyo in de jaren 90 verliet EES hun geboorteland Japan aan het eind van het millennium om te zien wat ze konden maken van Amerika. Sindsdien hebben ze veertig landen over de hele wereld bezocht op vier continenten opgetreden en op ieder noemingswaardig Europees Rockfestival gespeeld!

Enkele hoogtepunten zijn: headliner op Roskilde Festival en Bonnaroo. Ook stonden ze vier keer op SXSW en ze speelden met een volledig orkest op het Beached Festival.

Dikke Dennis & de Røckers

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Lange tijd droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden! Verwacht veel Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet. Man man, als dat geen lange, hete zomer wordt! #Røckon!

 

LOS METALLICOS, RENEGADE BANDITS + SKJØR
Volgende event