loading

EUT + 45ACIDBABIES

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 11.50
Deur
€ 14.50
Datum
ZA 5 JAN 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Twee van Nederlands meest veelbelovende bands komen naar De Kroepoekfabriek. EUT en 45ACIDBABIES staan op zaterdag 5 januari op ons podium. De toekomst is nu.

EUT

EUT maakt energieke, catchy indiepop. Hun inspiraties liggen in bands als Weezer, Blur en de Yeah Yeah Yeahs. De sound van de band doet ook denken The Asteroids Galaxy Tour. Je kunt ze al kennen van hun hit ‘Supplies’ die veelvuldig op de radio te horen is. 3FM heeft de Amsterdamse formatie eind 2017 bekroond tot 3FM Talent. Daar begon de erkenning voor de band pas. Hun optreden op Eurosonic Noorderslag 2018 viel erg in de smaak. 3voor12 vond het zelfs het beste optreden geven van heel het festival. Ook als Poprondeband was EUT erg succesvol. De laatste tour bracht ze door heel Nederland. Nu het nieuwe album ‘Fool for the Vibes’ uit is, groeit de faam. EUT is ‘one to watch’, zoveel is duidelijk. Een grootse toekomst wacht.

 

 

45ACIDBABIES

45ACIDBABIES heeft, naast een geweldige bandnaam, een rauwe en groovy sound. Je kan de band ergens vinden tussen de garage- en elektropunk. De invloeden van de band zijn dan ook groepen als The Kills, Sleigh Bells en Die Antwoord. Misschien heb je ze al eens voorbij zien flitsen bij De Wereld Draait Door, waar ze hun single ‘Just in Rot’ speelden. 45AB heeft inmiddels een beruchte live-reputatie opgebouwd. Hiermee stonden ze als voorprogramma voor onder andere John Coffey en My Baby. Ook wist de band de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland 2016 in de wacht te slepen. Een duidelijke erkenning!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event