loading

FILMVERTONING KINOONIK

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 3.00
Deur
€ 3.00
Datum
ZO 24 JUN 2018
Open
20:00
Start
20:18
Verwacht Einde
01:00
Minimumleeftijd
18

Op 24 en 27 juni worden de films vertoond die gemaakt zijn binnen het project KinooniK. Iedereen is welkom om de gemaakte korte films te bewonderen. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur voor 2,50 euro.

Kinoonik

Kinoonik laat zich het best beschrijven als een ‘hackathon’ voor filmregisseurs, zowel amateur als (semi)professioneel.  In een week tijd worden heel veel korte filmes gemaakt met minimale middelen. Kinoonik is van oorsporing aan Canadees initiatief dat na succes is uitgewaaid over de hele wereld. Deze lokale afdelingen worden cellen genoemd. De Vlaardingse cel is een samenwerking tussen Antipesto en KinooniK Holland.

In de week waarin KinooniK plaatsvindt reizen filmmakers uit  België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Burkina Faso, Amerika en andere landen naar Vlaardingen om elkaar te helpen met hun films.

Vertoning

Op 24 juni vertonen de makers hun ‘work in progress’; voor henzelf, maar ook publiek is welkom. Inclusief een bescheiden afterparty! Op 27 juni pakt men het iets groter aan. Alle korte films worden vertoond (ca. 15-20 films). Na afloop is er alle ruimte voor een feestje en wordt er nog een speciale hiphopshow opgevoerd. Als je een filmliefhebber bent, zijn beide avonden de moeite waard!

MEEDOEN?

Zelf mee doen aan Kinoonik als filmmaker? Kijk dan op www.Kinoonik.nl of mail naar [email protected]..

 

 

Informatie

Voorverkoop
€ 3.00
Deur
€ 3.00
Datum
ZO 24 JUN 2018
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:18
Verwacht einde
01:00
MINIMUMLEEFTIJD: 18
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event