loading

FIRST DEGREE BURNS + PHOENIX CITY RETALIATORS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 7.50
Datum
VR 9 SEP 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Jah man! In de nadagen van de zomer mogen we onszelf toch nog even in Caraïben wanen met de Jamaicaanse sounds van First Degree Burns en Phoenix City Retaliators. Een beestachtig chille avond met hiphop, reggae en ska van respectievelijk Britse en Nederlandse bodem (Rotterdam om precies te zijn). Dat wordt flink skanken.

First Degree Burns
Door de Britse pers benoemd tot “een te gekke toevoeging voor elk festival of feest” en al achttien jaar in het vak. Dat zijn toch mooie prestaties waar het zevental trots op mag zijn. Hun blend van hiphop, ska en reggae heeft zich gevormd tot wat ze zelf Skiphop noemen. Funky baslijnen, warme gitaarlicks én een lading harmonieuze blazers die daar op prettig boven blijven zweven zorgen voor de basis; tussendoor kan je stuiten op vele verrassingen. De twee zangers maken het geheel af.

 

FIRST DEGREE BURNS

Phoenix City Retaliators
Dit heerschap uit Rotterdam gaat voor een nieuwe geluid: rauw, rebels en dynamisch. Behoorlijk Rotterdam dus! De bandleden hebben al flink wat ervaring in de Nederlandse skascene en combineren die kennis van rocksteady, ska, dub en reggae met elementen uit de surfrock, punk en funk. Kortweg kan je stellen: gewoon enorm dansbaar! In het verleden hebben ze onder andere mogen openen voor bands als The Toasters en Jaya The Cat.

bandfoto PCR liggend

 

Korting pakken? Kijk dan even hier voor meer info.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event