loading

FRONTSTREET

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,-
Deur
10,-
Datum
ZA 13 JUL 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Hiphop/ Rap
Metal
Rock
Tickets kopen

Op zaterdag 13 juli is het voor nu-metal! De stroming, die rap en metal combineert, leeft nog steeds en Frontstreet gooit er zelfs hoge ogen mee. 

Frontstreet

Kort nadat de band begon hebben ze hun eerste EP genaamd ‘Under Pressure’ uitgebracht. De track ‘Friendzoned’ werd al snel opgepikt door 3FM. Frontstreet is ook drie keer live te horen geweest in de studio van dit radiostation. De band had in de tussentijd al twee singles met bijbehorende video uitgebracht. De eerste was ‘Nocturnal’ en het tweede nummer ‘Bad Habit’. De laatstgenoemde wordt regelmatig op MTV Brand New gedraaid.

In september 2017 heeft de band hun debuutalbum uitgebracht met daarop veertien keiharde tracks. Frontstreet heeft daarop in 2018 een heleboel shows gespeeld, waaronder openen voor Crazy Town, Dope D.O.D., Hollywood Undead in een uitverkocht TivoliVredenburg en Limp Bizkit in een uitverkochte AFAS Live in Amsterdam.

Leden:
Martijn Huijskes: Vocalen
Remy Dovianus: Gitaar
Wilmar Klein: Basgitaar
Jessy Pattynama: Drums
Mitchel Pelgrim: Samples/vocalen

PUYN

En natuurlijk is er ook een voorprogramma! Puyn demonteert de boel alvast voor. Puyn lijmt elementen uit punk, rap en metal aan elkaar tot een solide geheel. De teksten zijn zowel Nederlands als Engels. Het geheel vormt een feestje voor fans van Faith No More, Limp Bizkit, Rage Against the Machine, Korn en Cypress Hill.
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event